Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wonderland19
    11. Travanj 2018. 09:59

Nesto novo i imam neka ocekivanja pa me ta kombinacija plasi! 

Da, prvi put! Trebala bi dobit krajem mjeseca pa mi se sad cini da prolazi cijela vjecnost u iscekivanju menstruacije...

Rayna

cure, jel ima kakva šansa da se inseminacija radi bez HSG-a? Trebala sam ici u petak na propuhivanje i sad saznam da magnetska u Požegi trenutno ne radi,u osijeku se uopće neradi a sl.brod lista od nekoliko mjeseci. Da li rade na Vuku mooooozda bez propuhivanja?

Ja sam isla prije! Koliko sam citala vecina cura isto tako, negdje sam naletila da 1-2 cure nisu isle... 
    A gdje si u postupku? Ja sam to sve obavljala u bolnici... e i tad kad smo poceli je isto cekanje menstruacije bilo ko vjecnost prvo za hsg onda za 1.postupak...

• Rayna
    11. Travanj 2018. 10:02

Wonderland19

Nesto novo i imam neka ocekivanja pa me ta kombinacija plasi!

Da, prvi put! Trebala bi dobit krajem mjeseca pa mi se sad cini da prolazi cijela vjecnost u iscekivanju menstruacije…

Rayna

cure, jel ima kakva šansa da se inseminacija radi bez HSG-a? Trebala sam ici u petak na propuhivanje i sad saznam da magnetska u Požegi trenutno ne radi,u osijeku se uopće neradi a sl.brod lista od nekoliko mjeseci. Da li rade na Vuku mooooozda bez propuhivanja?

Ja sam isla prije! Koliko sam citala vecina cura isto tako, negdje sam naletila da 1-2 cure nisu isle…
    A gdje si u postupku? Ja sam to sve obavljala u bolnici… e i tad kad smo poceli je isto cekanje menstruacije bilo ko vjecnost prvo za hsg onda za 1.postupak…

ja sam u vuk Vrhovcu. ako nista ne uspijem do petka riješiti nazvat cu dr. Jukić i reci joj da nisam uspijela ovaj mjesec obaviti propuhivanje. a dali ce njoj sta značiti da sam vec imala trudnoću neznam...

• Rayna
    11. Travanj 2018. 10:05

truskawka

Rayna

Mislim da ti je propuhivanje vrlo bitno kod insemenacije jer ako jajnici nisu prohodni onda jajasce nece doci do maternice i nece biti oplodeno..razmisli o opciji simuliranog ivf-a, bas mo pisali o tome. Sretno 😘

pitala sam ja doktoricu odmah za ivf, ali ne, kao prvo inseminacija... jos me izgrdila sto sam pitala. Kao ja imam izrazene vene u maternici, pa sta ako slucajno pukne venu i dr.... Hvala, sretno i tebi 😘 

Srećica@
    11. Travanj 2018. 11:09

Curke kod mene nista ovaj puta. Idemo iduci ciklus po jos 2 pingvina.

• Suncica135
    11. Travanj 2018. 11:12

Rayna

truskawka

Rayna

Mislim da ti je propuhivanje vrlo bitno kod insemenacije jer ako jajnici nisu prohodni onda jajasce nece doci do maternice i nece biti oplodeno..razmisli o opciji simuliranog ivf-a, bas mo pisali o tome. Sretno 😘

pitala sam ja doktoricu odmah za ivf, ali ne, kao prvo inseminacija… jos me izgrdila sto sam pitala. Kao ja imam izrazene vene u maternici, pa sta ako slucajno pukne venu i dr…. Hvala, sretno i tebi 😘

Mislim da bi možda trebala razmisliti o promjeni doktora...malo mi je zabrinjavajuće što se ona plaši hoće li ti "slučajno" puknuti venu na maternici. U postupku ivf-a maternicu ne smije ni okrznuti tokom punkcije a kamo li probiti neku venu...
    Kad čujem ovakve stvari baš se naljutim jer se sjetim bisernih izjava moje ginekologice koja se također jako ljutila kad sam je nešto pitala ili izrazila svoje želje...napad je najbolja obrana kad netko nije siguran u svoju stručnost. Vrlo brzo sam prešla u privatnu kliniku...

• Kengurica
    11. Travanj 2018. 11:55

Rayna, imas kod skvorca privatno hsg i u betaplus. Nije jeftino, ali ako ti se tako zuri.. Jajovodi se mogu i zastopati, ne rodimo se sa zastopanima pa sumnjam da ce te pustiti bez HSG. 

• Manuella
    11. Travanj 2018. 11:57

Srećica@

Srecice zao mi je ali bit Ce srece drugi put😘😘😘

DeeSB
    11. Travanj 2018. 12:01

Rayna

Rayna... ja sam pred Bozic obavila HSG u Sl. Brodu. U bolnici ga uopce ne rade (ako se nije sta promijenilo od nove godine), nego sam isla u polikliniku Sunce. Otisla tamo prvi dan ciklusa, narucili me 10 dc i to je to. Eventualno za slijedeci ciklus da te stave ako je bas tolika guzva ali sumnjam da se ceka par mjeseci. Cijena je oko 750 kn, doktorica i sestre su odlicne i iskreno ja nisam nista ni osjetila tijekom postupka, tako da bi svakako preporucila.

L 💛

• Nonina
    11. Travanj 2018. 12:07

Srećica@

Zao mi je, vjerovala sam kod tebe u onaj prvi test. 😢
    Ja idem kasnije po nalaz al posto m dosla, isto nista. Ja nemam pingvine pa sve ispocetka... 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Srećica@
    11. Travanj 2018. 12:15

Nonina

Srećica@

Zao mi je, vjerovala sam kod tebe u onaj prvi test. 😢
    Ja idem kasnije po nalaz al posto m dosla, isto nista. Ja nemam pingvine pa sve ispocetka…

Ajooj žao mi je. Mi da nemamo pingvine ja ne bi isla do jeseni sigurno ovako cemo ih postavljati sve po redu pa da vidimo sta ce biti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.