cure, molim vas pomozite! Ovaj ciklus sam se trebala javiti kad dodje M pa da dogovorim FET. Međutim, M ne stize i nema naznaka da ce stici! Danas mi je 31.dan ciklusa, inace su 27-28 dana. Prosli mjesec sam imala biokemijsku. Da cekam krvarenje ili da se javim za neku stimulaciju krvarenja?
url=https://lilypie.com]
Curke kod mene nista ovaj puta. Idemo iduci ciklus po jos 2 pingvina.
Srecice zao mi je ali bit Ce srece drugi put😘😘😘
A jebemu misekaa.. Bas mi je zao ... glavu goree primit ce se iduci ciklus vidjet cess
Zvala sam danas doktoricu u vuk, rekla joj situaciju sa magnetima da nerade i da su dugačke liste. Onda me je ona narucila u Merkur u petak ujutro. Jer svi ostali dani su mi kasno,kreće ovulacija. zvala sam i privatno u sl.brod ali nema mjesta do sljedećeg tjedna...
zasto da sve bude jednostavno kad moze komplicirano 😀
Ako mi ne uspije inseminacija sad početkom 5 mjeseca a pit cu klomifene. Sta onda dalje? Kad krecem dalje u postupak.
znam da imam sto pitanja, neznam pa pitam 🤔
cure, molim vas pomozite! Ovaj ciklus sam se trebala javiti kad dodje M pa da dogovorim FET. Međutim, M ne stize i nema naznaka da ce stici! Danas mi je 31.dan ciklusa, inace su 27-28 dana. Prosli mjesec sam imala biokemijsku. Da cekam krvarenje ili da se javim za neku stimulaciju krvarenja?
Draga moj ti je savjet javi se svomu ginekologu i vidi sta da radis.ja bi barem tako napravila
Hvala vam cure,dr.me pitala sto cemo inseminacija ili drugo . nisam ni sama pametna prosla sam 2inseminacije koje su bile bez uspjeha. Da probamo mozda ivf.prirodni? Rekla mi je da ona vjeruje da ce uspjeti i da nam samo malkice fali da upali samo kad ja tako zarko zelim jos jednu bebicu toliko je dugo ocekujemo i ova godina je nasa ja vjerujem u to..pusa zeneei
Ja sam isto kao i ti prošla dvije neuspješne insemenacije (uzrok neplodnosti: endometrioza, anovulacijski ciklusi, athenoteratozoospermija). U to doba puno sam čitala strane medicinske članke o insemenaciji jer u drugim državama imaju druagčiji protokol, npr. u SAD-u šalju samo zdrave partnere na insemenaciju. Nakon svega toga, odlučila sam da mi je dosta bacanja novca i vremena i rekla sam doktoru da želim krenuti u postupak simuliranog ivf i da ne želim više insemenacije. Po mom mišljenju, nema smisla prirodni ivf jer ionako prolaziš sve etape tog postupka (simulaciju, punkciju, transfer) samo je razlika što piješ Klomifen i ne daješ si injekcije. Uspješnost simuliranog postupka je puno veća od prirodnog, zašto sama sebi ne dati najbolje šanse?
Injekcije nisu ništa strašno (brzo postanu dio tvoje dnevne rutine), punkcija zaista ne boli toliko, a sam dan transfera je nešto najljepše
Nakon prvog IVF postupka ostala sam trudna, prije toga nikada nisam vidjela dvije crtice na testu!
Ja sam ti napisala svoje mišljenje, odnosno kako sam ja razmišljala kad sam imala tvoj problem i nadam se da će ti pomoći.
Želim ti puno sreće i
Ufff što sam se razvezala…sorry!
Hehee nek si se ti razvezala pomazes draga i puno ti hvala,moj suprug ima dosta abnormalnih spermija tako da neznam nepise nista kohakoja je vrsta dali je i to astenoterato ili nesto drugo,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Rayna, ja sam pitala ako ne uspije prirodni ivf koliko do sljedeceg i kaze 2 mj. Ipak se bocka jajnik. Mozda nakon inseminacije mozes i sljedeci mjesec. Ne razmisljaj ako ne ispije, uspjet ce. Koliko se sjecam ti si i mlada.
Rayna, ja sam pitala ako ne uspije prirodni ivf koliko do sljedeceg i kaze 2 mj. Ipak se bocka jajnik. Mozda nakon inseminacije mozes i sljedeci mjesec. Ne razmisljaj ako ne ispije, uspjet ce. Koliko se sjecam ti si i mlada.
Ja jesam, 31 godina a muž 36. Vidjet cu kako cu reagirati na klomifen i hocu li reagirati. Rekla je doktorica da moze biti jedna jajna stanica a moze biti vise. Ako bude vise onda ce biti van tjelesna oplodnja... Ko ce ga znati.
puno sam čitala stranica i sve mi se pomiješalo u glavi. jesi li ti na inseminaciji ili ivf?
Hvala vam cure,dr.me pitala sto cemo inseminacija ili drugo . nisam ni sama pametna prosla sam 2inseminacije koje su bile bez uspjeha. Da probamo mozda ivf.prirodni? Rekla mi je da ona vjeruje da ce uspjeti i da nam samo malkice fali da upali samo kad ja tako zarko zelim jos jednu bebicu toliko je dugo ocekujemo i ova godina je nasa ja vjerujem u to..pusa zeneei
Ja sam isto kao i ti prošla dvije neuspješne insemenacije (uzrok neplodnosti: endometrioza, anovulacijski ciklusi, athenoteratozoospermija). U to doba puno sam čitala strane medicinske članke o insemenaciji jer u drugim državama imaju druagčiji protokol, npr. u SAD-u šalju samo zdrave partnere na insemenaciju. Nakon svega toga, odlučila sam da mi je dosta bacanja novca i vremena i rekla sam doktoru da želim krenuti u postupak simuliranog ivf i da ne želim više insemenacije. Po mom mišljenju, nema smisla prirodni ivf jer ionako prolaziš sve etape tog postupka (simulaciju, punkciju, transfer) samo je razlika što piješ Klomifen i ne daješ si injekcije. Uspješnost simuliranog postupka je puno veća od prirodnog, zašto sama sebi ne dati najbolje šanse?
Injekcije nisu ništa strašno (brzo postanu dio tvoje dnevne rutine), punkcija zaista ne boli toliko, a sam dan transfera je nešto najljepše
Nakon prvog IVF postupka ostala sam trudna, prije toga nikada nisam vidjela dvije crtice na testu!
Ja sam ti napisala svoje mišljenje, odnosno kako sam ja razmišljala kad sam imala tvoj problem i nadam se da će ti pomoći.
Želim ti puno sreće i
Ufff što sam se razvezala…sorry!
Hehee nek si se ti razvezala pomazes draga i puno ti hvala,moj suprug ima dosta abnormalnih spermija tako da neznam nepise nista kohakoja je vrsta dali je i to astenoterato ili nesto drugo,
Probaj poboljšati mužu nalaz s dodacima prehrani. Mužu mi je nakon mjesec dana korištenja tableta Fertil Up i L-Cariten spermiogram unormalio. Bojali smo se da je stvar genetike jer su spermiji imali uglavnom deformaciju glave, ali ispalo je da mu samo fali neki vitamin koji su tablete pokrile
Ja sam IVF. Mi nismo imali inseminacije jer mi trebamo punkciju testisa. Muzeve godine ti nemaju veze i 36 je za njih mlado, ne brini. Moguce da ces imati vise jajnih stanica pa ipak bude zeljeni IVF. Nemoj otpisivati nista unaprijed i ne sikiraj se. Koliki ti je AMH? Ako je visi ja vjerujem da ces na klomifenu dobiti koju vise jajnu stanicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji