Evo stigao nalaz od bete, dns na 18 dnt beta je 1764,3 i prvi pregled dogovoren iduci tjedan u petak
Prekrasno! Čestiamm😍
Evo stigao nalaz od bete, dns na 18 dnt beta je 1764,3 i prvi pregled dogovoren iduci tjedan u petak
Čestitam draga😚
Evo mene s novim nalazima:
Dakle, prekjučer beta hcg mi je bio 219 i to je bio 9. dan nakon transfera.
Danas mi je beta hcg 616 i ovo je 11. dan nakon transfera.
Je li to normalno duplanje ili je previše jer sam ipak ubacila samo jednu blastocistu?
Ja mislim da je normalno.Ja nisam ponavljala betu jer mi je tako receno.Moja beta je 14 dan iznosila ako se ne varam 438 i u bolnici su mi rekli da je to vidljiva trudnoca te da netrebam ponoviti nego samo doci na pregled.
Hvala. Ja sam samoinicijativno vadila drugi put betu da se uvjerim da je sve ok jer bi poludila do prvog pregleda
Beta se super uduplala. Ja sam svoju vadila cak 3 puta jer je prva bila niska a druga se nije pravilno uduplala. Treca je bila pravilna i sve je na kraju zavrsilo dobro. Zato no stress. Javis se za 2 tjedna da kazes kako je prosao prvi uvz
Taman sam se javila Citu. Rekli su da je odlicno i da ne moram vise vaditi betu. Prvi ultrazvuk dogovoren 26.4. ❤
Baš lijepa beta! Čestitam!!! ❤❤❤
Je li to normalno duplanje ili je previše jer sam ipak ubacila samo jednu blastocistu?
Ja mislim da je normalno.Ja nisam ponavljala betu jer mi je tako receno.Moja beta je 14 dan iznosila ako se ne varam 438 i u bolnici su mi rekli da je to vidljiva trudnoca te da netrebam ponoviti nego samo doci na pregled.
Hvala. Ja sam samoinicijativno vadila drugi put betu da se uvjerim da je sve ok jer bi poludila do prvog pregleda
Beta se super uduplala. Ja sam svoju vadila cak 3 puta jer je prva bila niska a druga se nije pravilno uduplala. Treca je bila pravilna i sve je na kraju zavrsilo dobro. Zato no stress. Javis se za 2 tjedna da kazes kako je prosao prvi uvz
Taman sam se javila Citu. Rekli su da je odlicno i da ne moram vise vaditi betu. Prvi ultrazvuk dogovoren 26.4. ❤
💕
Pozz zenice,nova sam na forumu ali ne i nova sa dijagnozom,nazalost...ukratko cu ispricati nasu pricu...ja i muz smo u braku 6god i odmah smo zelili djecu ali nismo uspjevali da bih nakon 2god kod muza otkrili azoospermiju,najgora moguca dijagnoza...cijeli svijet nam se srusio,doktori u Zenici kazu pomirite se i to je to...sad smo ponovo sve pokrenuli ali u Sloveniji u Mb,radio nalaze hormona svi ok,geneticke testove i to ok,sad 24.4 narucen za micro tese,do tada cemo poluditi ni sama ne znam kako uopste funkcionisemo,nadamo se da ce pronaci aBgd koliko bilo spermija,jer doktor nam kaze da ne vidim mogucnost pronalaska ne bih te ni slao na operaciju...Imali neko slicna iskustva?Drzite nam fige pleasee😢😢
Cestitam! Sretno 😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Super. Cestitam ti 😘😘
❤N i V💙
Evo dva testa današnja negativna.
Mozda nisu dovoljno osjetljivi..trebala bi ponoviti s istim s kakvim si vec dobila crticu pa da mozes pratiti tamnocu..ili cekas betu..kako bilo, nadam se da je ona crtica ipak u pravu. Sretno 😘
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji