Bok cure kako se osjećate evo meni 20dnt cekam prvi ultrazvuk koji je za osam dana…moji simptomi malo osjecam jajnike i spavala bi cili dan…
Ajmee..ja spavam ko top zadnjih dana. Imala sam zastopane sinuse jedno 4 dana i kihala ko luda probadalo me u jajnicima uzasno koda me netko reze svaki put kad kihnem. Pitala dr kaze normalno je da su bolni jer se maternica siri i pritisce jajnike pa dok se sve ne poslozi na svoje mjesto to ce tako biti..ja sam navikla zapravo na tu bol jer ju uvijek imam..sad mi je muka vec dva dana, ali to su sve lijepe tegobe tako da uzivaj u njima i javi se sa novostima nakon uzv 😘
❤N i V💙
Ja sam inseminacijom ostala trudna al je sve neslavno zavrsilo….
Sto se ticeakupunkture moja prijateljica je isla tijekom trudnoce na uputnicu jer je imala strahovite mucnine! Kaze da je pomoglo!
Nadam se da ce uspijeti inseminacija. Moram biti pozitivna 😀 Ja sam vec imala prije 3 godine trudnoću normalnim putem, ko od šale ali imala spontani u 11 tjednu,pa kiretaža pa ostao komadić posteljice pa ponovno na rekiretažu. I evo, sad nikako… Trebam ici u petak propuhat jajnike ali cekam da me nazovu iz bolnice daći ce doci doktor ili čekaju da se nakupi zena… Neznam! Ako mi neodrade propuhivanje onda opet gubim cijeli mjesec.stalno nešto
Samo hrabro. Drzim fige da uspije od prve 😘
❤N i V💙
Bok cure kako se osjećate evo meni 20dnt cekam prvi ultrazvuk koji je za osam dana…moji simptomi malo osjecam jajnike i spavala bi cili dan…
Ajmee..ja spavam ko top zadnjih dana. Imala sam zastopane sinuse jedno 4 dana i kihala ko luda probadalo me u jajnicima uzasno koda me netko reze svaki put kad kihnem. Pitala dr kaze normalno je da su bolni jer se maternica siri i pritisce jajnike pa dok se sve ne poslozi na svoje mjesto to ce tako biti..ja sam navikla zapravo na tu bol jer ju uvijek imam..sad mi je muka vec dva dana, ali to su sve lijepe tegobe tako da uzivaj u njima i javi se sa novostima nakon uzv 😘
Ocu i ti isto😘😘jedva cekam kad Ce proc taj prvi ultrazvuk jer imam izrazito visoku betu pa me strah jer sam citala da moze bit molarna trudnica i rizik od DS...al nadam se da Ce bit sve u redu jer na ovom internetu se svašta moze procitat...
Pozz cure.cestitam svim curama na pozitivnim betama puno vas je jako lijepo,evo ja sam danas bila na dogovoru za mpo.i evo iduci mj.idemo u postupak, sad zavisi sve od nalaza kakvi ce biti.ili inseminacija ili ivf.samo da nam uspije...
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Pozz cure.cestitam svim curama na pozitivnim betama puno vas je jako lijepo,evo ja sam danas bila na dogovoru za mpo.i evo iduci mj.idemo u postupak, sad zavisi sve od nalaza kakvi ce biti.ili inseminacija ili ivf.samo da nam uspije…
Sretno😘😘pitaj ako te bilo sto zanima
Hana12volim, malo si zaguglaj oko veceg LH od FSH. To zna upucivati na sindrom policisticnih jajnika, ali trebas jos neke parametre imati zadovoljenje za postaviti takvu dijagnozu.
Havala puno!! 😃😍
Hana12volim, malo si zaguglaj oko veceg LH od FSH. To zna upucivati na sindrom policisticnih jajnika, ali trebas jos neke parametre imati zadovoljenje za postaviti takvu dijagnozu.
HvalaHvala!! 😍😘
Ocu i ti isto😘😘jedva cekam kad Ce proc taj prvi ultrazvuk jer imam izrazito visoku betu pa me strah jer sam citala da moze bit molarna trudnica i rizik od DS…al nadam se da Ce bit sve u redu jer na ovom internetu se svašta moze procitat…
Ma najbolje ti je ne citati nista s interneta. Ja nist necu citati jer se onda samo nerviram. Vjerujem da ce sve biti ok i da je visoka beta samo razlog viseplodne trudnoce 😍
Didi sretno, tu smo ako zatrebas podrsku, savjeti ili bilo sto. 🤗
❤N i V💙
Lutke da vas pitam koje su vec bile u postupku dali se pod antibiotikom smije ici na postupak ivf?Vadila sam umnjak i upalila mi se rana pa mi je da antibiotik da pijem.a sutra bi tribala pocet sa pikanjem ako dobijem vjesticu
Hvala vam cure,dr.me pitala sto cemo inseminacija ili drugo . nisam ni sama pametna prosla sam 2inseminacije koje su bile bez uspjeha. Da probamo mozda ivf.prirodni? Rekla mi je da ona vjeruje da ce uspjeti i da nam samo malkice fali da upali samo kad ja tako zarko zelim jos jednu bebicu toliko je dugo ocekujemo i ova godina je nasa ja vjerujem u to..pusa zeneei
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji