Evo mene s novim nalazima:
Dakle, prekjučer beta hcg mi je bio 219 i to je bio 9. dan nakon transfera.
Danas mi je beta hcg 616 i ovo je 11. dan nakon transfera.
Je li to normalno duplanje ili je previše jer sam ipak ubacila samo jednu blastocistu?
Ja mislim da je normalno.Ja nisam ponavljala betu jer mi je tako receno.Moja beta je 14 dan iznosila ako se ne varam 438 i u bolnici su mi rekli da je to vidljiva trudnoca te da netrebam ponoviti nego samo doci na pregled.
Hvala. Ja sam samoinicijativno vadila drugi put betu da se uvjerim da je sve ok jer bi poludila do prvog pregleda
Suncica135 cestitam! to je odlican rezultat! Srecic@, zao mi je zbog testova, kada radis betu?
url=https://lilypie.com]
Evo mene s novim nalazima:
Dakle, prekjučer beta hcg mi je bio 219 i to je bio 9. dan nakon transfera.
Danas mi je beta hcg 616 i ovo je 11. dan nakon transfera.
Je li to normalno duplanje ili je previše jer sam ipak ubacila samo jednu blastocistu?
Ja mislim da je normalno.Ja nisam ponavljala betu jer mi je tako receno.Moja beta je 14 dan iznosila ako se ne varam 438 i u bolnici su mi rekli da je to vidljiva trudnoca te da netrebam ponoviti nego samo doci na pregled.
Hvala. Ja sam samoinicijativno vadila drugi put betu da se uvjerim da je sve ok jer bi poludila do prvog pregleda
Beta se super uduplala. Ja sam svoju vadila cak 3 puta jer je prva bila niska a druga se nije pravilno uduplala. Treca je bila pravilna i sve je na kraju zavrsilo dobro. Zato no stress. Javis se za 2 tjedna da kazes kako je prosao prvi uvz
Evo dva testa današnja negativna.
Koji je danas dan nakon transfera. Jer ponekad nema dovoljno hormona u urinu. Svakako izvadi betu. Drzim ti fige draga.😘
Evo dva testa današnja negativna.
Ja vjerujem u onu jucerasnju blijedu crticu. Ovi su krivi
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Danas je 10dnt 3.dnevni embrij. Dr.kaze da je jos rano.
Tek oko 11 ili 12 dana 3.dnevne morule moze se pojaviti hormon u urinu. Po meni je prerano. Mozda je osjetljivost testa drugacija. Ima tu jos mnogo xy faktora koji utjecu na crtice. I ja vjerujem u crtice. Drzanje figa je jos uvijek aktualno👍🤞😘
Danas je 10dnt 3.dnevni embrij. Dr.kaze da je jos rano.
Tek oko 11 ili 12 dana 3.dnevne morule moze se pojaviti hormon u urinu. Po meni je prerano. Mozda je osjetljivost testa drugacija. Ima tu jos mnogo xy faktora koji utjecu na crtice. I ja vjerujem u crtice. Drzanje figa je jos uvijek aktualno👍🤞😘
Hvala ti😘😘.
I ja vjerujem u onu jadnu jucerasnju sjena crticu,danas sam radila test neki iz mullera koji moze tek nakon izostanka a ovaj jucerasnji ipak moze mrvu ranije pa... idem se moliti mozda pomogne.
Lutke moje jeli itko od vas primao pergoveris+cetrotide+bemfola.bemfola mi je 225mg prvi 5 dana a onda 75mg ostale dane.od 6 dana uključivanja i ove pergoveris i cetrotide 0.25.Vidim da ste doata kombinacija pisale.Jos dva dana imam do menge da krenem sa bockanjem pa me vec strah vaća sve veći i veći.Pozdrav veliki😚
Evo stigao nalaz od bete, dns na 18 dnt beta je 1764,3 i prvi pregled dogovoren iduci tjedan u petak
Sortiraj odgovore
Najstariji