Manuella super, cestitke 😙 ali svakako vadi betu u utorak da si 100 %
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Manuella super, cestitke 😙 ali svakako vadi betu u utorak da si 100 %
Da naravno 😊😊
Manuella sretno, nadam se da ce beta biti super.
Dolores, ja sam nekako izbjegavala nju malo, jer mi je djelovala drago, ali sam dobila dojam da mozda nije iskusna kao druge 2 doktorice. No, shvatila sam da je jako otvorena zena, jako puno ljudskosti i empatije ima u njoj.
Jednom kad sam bila lose, sjedila je sa mnom i muzem 20 min u cekaoni i pricala.A kad mi se dogodila ova trudnoca koja je nazalost zavrsila kako je, ona mi je prva prisla na hodniku i bilo joj je jako drago .
Ajme cure ja nisam mogla izdržat i napravila sam test i odma mi je pokazalo plus deveti dan mi je od transfera jeli to moze bit od tableta pijem utrogestan i estrofem a nisam primala inekcije na poslu sam isla sam u WC i evo me tresem se
Manuella čestitam!!! Navijam za lijepu betu i neka se dupla
Drage moje cestitam svima na lijepim vjestima, zao mi je zbog onih koje imaju lose vijesti. Ja sam upravo dobila nalaz bete. 12dt beta mi je 433.
❤N i V💙
Drage moje cestitam svima na lijepim vjestima, zao mi je zbog onih koje imaju lose vijesti. Ja sam upravo dobila nalaz bete. 12dt beta mi je 433.
Zaboravih napisati..cure ne predajte se NIKAD. svima zelim puuuno uspjeha i veeelikeee bete. Pusa svima
❤N i V💙
Manuellasretno, nadam se da ce beta biti super.
Dolores, ja sam nekako izbjegavala nju malo, jer mi je djelovala drago, ali sam dobila dojam da mozda nije iskusna kao druge 2 doktorice. No, shvatila sam da je jako otvorena zena, jako puno ljudskosti i empatije ima u njoj.
Jednom kad sam bila lose, sjedila je sa mnom i muzem 20 min u cekaoni i pricala.A kad mi se dogodila ova trudnoca koja je nazalost zavrsila kako je, ona mi je prva prisla na hodniku i bilo joj je jako drago .
Pa mislim da mozda nema tolko iskusva bas kod Mpo ali inace sto se tice trudnoce nisam stekla dojam da nezna bas nesto.Da upravo ta ljubaznost koju nikad nisam dozivjela osim kod nje da ti doktor pride u cekaoni i pita kako si i razgovara s tobom.Mada u takvom slucaju mi ponekad vise znacilo njezin pristup nego ishod postupka.
Mono, a ne Eni, sorry. Ja nisam na sv.Duhu Tencii je. Tu Dr. Lanu svi hvale, bas dobro da imamo takve mlade snage medju lijecnicima.
Vjerujem da je tesko, bliski ljudi mi imaju bebe i cak i ja kao promatrac vidim da je to najtezi posao na svijetu, ali sigurno i najljepsi. Bas mi je drago da ste dobili Ninu i prelijepo mi je to ime.
Mono da, za nju znam.ona je isto svasta prosla, ali isplatilo se.Hvala sto ti se svida ime.Da tezak je to posao pogotovo kad su tako maleni pa neznas sto im je, pa place beba, places ti.
Sortiraj odgovore
Najstariji