Ajme cure ja nisam mogla izdržat i napravila sam test i odma mi je pokazalo plus deveti dan mi je od transfera jeli to moze bit od tableta pijem utrogestan i estrofem a nisam primala inekcije na poslu sam isla sam u WC i evo me tresem se
Wooow bravo,ne moze ti to biti od utr.i estrofema ,to je pravi hcg koji luči posteljica.
Čestitam😘😘😘😘😘
Manuella cestitam! Neka nastavi sve u tom dobrom tonu! Ma odlicno!!
Srecica@ sretno sad dalje. Jesi imala i koji smrzlic? Kako te pikao jajnik od stimulacije? Jel onako svakih par minuta ili cak cesce ko da probode?
Hej cure kako ste? I ja sam prosle godine bila u toj grupi, vidim da se neke jos jesu ( nazalost).Zelim vam puno srece da cim prije sve izadete odavde.Nisam citala jako dugo forum pa neznam da li je onim curama uspjelo, e sad se nemogu sjetiti nadimaka.Nadam se da je.
Ejj draga,,,ja još uvijek nisam uspjela ,,,spremam se na FET, išla sam privatno i imam još 3 blastice smrznute, Eni je rodila curicu nedavno, Sophie nam nosi blizance, S0101 još tapka na mjestu kao i ja a Zoja31 je uzela malu pauzu od svega…To je to…Kako se tvoja curica zove? Uzivajte i hvala sto si nas se sjetila :-)
E da upravo vas sam se sjetila, samo Eni, nje se bas ne sijecam.E curica se zove Nina.Super za tvoje blastice, nadam se da ce biti uspjesne.Kako vas se nebi sjetila, kad znam sto sam sve prolazila ja i to samo jednom, a kamoli vi po nekoliko puta.
Dolores bas sam te se sjetila. Vidim u potpisu da imas bebicu od 4 mj. Nadam se da ste sad vec fino uhodan team. Mozda mislis na Eni, Waithing..
Da beba ima vec 4 mjeseca, pa glej kad je prva beba mislim da se stalno s necim moras uhodavat jer je uvijek nesto novo, ali sve u svemu da uhodale smo se vec kod ritma spavanja, jedenja, itd.Kako je na Sv Duhu? Fali mi dr Lana, nju necu zaboravit nikad.
Dolores, cestitam ti i nadam se da uzivas sa bebicom. Da, jos smo tu i naravno, nadamo se i mi da necemo jos dugo 😉
Hvala ti draga.Pa da uzivam,ali da je tesko, tesko je pa nek veli ko sto hoce.Sad tek vidim da je tesko biti mama.I ja se nadam da cete vi sto prije to iskusiti.
Manuella cestitam! Neka nastavi sve u tom dobrom tonu! Ma odlicno!!
Srecica@ sretno sad dalje. Jesi imala i koji smrzlic? Kako te pikao jajnik od stimulacije? Jel onako svakih par minuta ili cak cesce ko da probode?
Čekamo nedjelju za smrzliće biti ce 2.
Nisu me jako jako boljeli jajnici malo pikne i tako par puta u danu.
Ajme cure ja nisam mogla izdržat i napravila sam test i odma mi je pokazalo plus deveti dan mi je od transfera jeli to moze bit od tableta pijem utrogestan i estrofem a nisam primala inekcije na poslu sam isla sam u WC i evo me tresem se
Naravno da nije od tableta jer sam i ja te pila kad se pokazao plus.Samo se ne sjecam koji dan sam ja napravila test ali znam da dosta brzo nakon transfera jer nisam mogla izdrzat, te sam nakon toga ponavljala 3 dana za redom jer nisam vjerovala, a crta je avaki dan bila sve izrazenija 😂😂
Čestitam draga i sretno 😍
Mono, a ne Eni, sorry. Ja nisam na sv.Duhu Tencii je. Tu Dr. Lanu svi hvale, bas dobro da imamo takve mlade snage medju lijecnicima.
Vjerujem da je tesko, bliski ljudi mi imaju bebe i cak i ja kao promatrac vidim da je to najtezi posao na svijetu, ali sigurno i najljepsi. Bas mi je drago da ste dobili Ninu i prelijepo mi je to ime.
Wooow bravo,ne moze ti to biti od utr.i estrofema ,to je pravi hcg koji luči posteljica.
Čestitam😘😘😘😘😘
Hvala ti😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji