Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    01. Travanj 2018. 08:51

Student13ica cestitam ti, budi sretna i misli pozitivno! 😘

❤N i V💙

Pikica89
    01. Travanj 2018. 09:00

Cure cestitam svima Sretan Uskrs i cestitke svima na pozitivnim betama i testicima...evo meni dns 10 dnt i osjecam bol u trbuhu kao pred menstruaciju nadam se da je sve oke i da ce i moja beta u srijedu biti pozitivna 

student13ica
    01. Travanj 2018. 09:22

Hvala cure..
    Pikica i mene zadnja dva dana boli kao da cu dobiti.. jesi pripremila test? Zelim ti veliku betu ili plusic 😊

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Pikica89
    01. Travanj 2018. 11:11

student13ica

Hvala cure..
    Pikica i mene zadnja dva dana boli kao da cu dobiti.. jesi pripremila test? Zelim ti veliku betu ili plusic 😊

Strah me napravitii test... bojim se kaj ce pokazati 

• Manuella
    01. Travanj 2018. 11:42

Studentice cestitam 😘😘😘 ja cijelo vrijeme imam osjećaj da cu procuriti.. simptomi stvari konstantno tako da pikice ne brini..ja sam i danas napravila test i pozitivan je

truskawka
    01. Travanj 2018. 11:55

Curke ne brinite za simptome, ne razbijajte glavu nikakvim simptomima..to se samo savjest malo poigrava s vama..i ja sam imala 2 dana prije bete simptome kao pred m i onda mi je muzek rekel zeno ne budi luda nije ti cak ni vrijeme da dobis jos bar tjedan dana, a nebus ju ni dobila jer si trudna, sto je visoka beta i potvrdila. 😍 Tako curke moje ne brinite ni vi, veselite se jer vase bebice su s vama 😘😘 ovo je caroban Uskrs koji donosi baby boom u nas svijet i zato ce i Bozic i Nova godina biti jos carobniji 😊😘😘 samo vjerujte u sebe i vase bebice 

❤N i V💙

• Kengurica
    01. Travanj 2018. 13:58

Student13ica cestitam! Cure samo dajte nosite nam te lijepe vijesti. Svima sretan Uskrs. Pitanje, vi koje ste bile u stimulaciji, koji dan ciklusa je bila punkcija? 

student13ica
    01. Travanj 2018. 14:13

Kengurica

Student13ica cestitam! Cure samo dajte nosite nam te lijepe vijesti. Svima sretan Uskrs. Pitanje, vi koje ste bile u stimulaciji, koji dan ciklusa je bila punkcija?

Hvala ti.
    Meni uvijek bude oko 12 dc..ali ovisi ti o velicini folikula.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Srećica@
    01. Travanj 2018. 14:17

Kengurica

Meni 13.dan

• Suncica135
    01. Travanj 2018. 14:35

Kengurica

Meni je uz simulaciju bila 11dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.