Student13ica cestitam ti, budi sretna i misli pozitivno! 😘
❤N i V💙
Cure cestitam svima Sretan Uskrs i cestitke svima na pozitivnim betama i testicima...evo meni dns 10 dnt i osjecam bol u trbuhu kao pred menstruaciju nadam se da je sve oke i da ce i moja beta u srijedu biti pozitivna
Hvala cure..
Pikica i mene zadnja dva dana boli kao da cu dobiti.. jesi pripremila test? Zelim ti veliku betu ili plusic 😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Hvala cure..
Pikica i mene zadnja dva dana boli kao da cu dobiti.. jesi pripremila test? Zelim ti veliku betu ili plusic 😊
Strah me napravitii test... bojim se kaj ce pokazati
Studentice cestitam 😘😘😘 ja cijelo vrijeme imam osjećaj da cu procuriti.. simptomi stvari konstantno tako da pikice ne brini..ja sam i danas napravila test i pozitivan je
Curke ne brinite za simptome, ne razbijajte glavu nikakvim simptomima..to se samo savjest malo poigrava s vama..i ja sam imala 2 dana prije bete simptome kao pred m i onda mi je muzek rekel zeno ne budi luda nije ti cak ni vrijeme da dobis jos bar tjedan dana, a nebus ju ni dobila jer si trudna, sto je visoka beta i potvrdila. 😍 Tako curke moje ne brinite ni vi, veselite se jer vase bebice su s vama 😘😘 ovo je caroban Uskrs koji donosi baby boom u nas svijet i zato ce i Bozic i Nova godina biti jos carobniji 😊😘😘 samo vjerujte u sebe i vase bebice
❤N i V💙
Student13ica cestitam! Cure samo dajte nosite nam te lijepe vijesti. Svima sretan Uskrs. Pitanje, vi koje ste bile u stimulaciji, koji dan ciklusa je bila punkcija?
Student13ica cestitam! Cure samo dajte nosite nam te lijepe vijesti. Svima sretan Uskrs. Pitanje, vi koje ste bile u stimulaciji, koji dan ciklusa je bila punkcija?
Hvala ti.
Meni uvijek bude oko 12 dc..ali ovisi ti o velicini folikula.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Meni 13.dan
Meni je uz simulaciju bila 11dc
Sortiraj odgovore
Najstariji