Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IvanaB
    29. Ožujak 2018. 22:33

Znaci,  nemam komentara 🤔🤔 Dalo bi se ovdje o eticnosti i o puno toga (nekako mi ruzno stavljanje u kontekst beba s popustom na kolicinu, ok, u ovom slucaju postupaka...)
    Nego, kako je moguce da daju garanciju na nesto na sto se prema njihovim rijecima ne moze dati garancija, jer u konacnici priroda/visa sila odluci hoce li uspjeti ili ne...ili je zaista prava istina "koliko para toliko muzike", a prica "vi ste dali svoje, a sada je u sve u rukama vise sile" je za one koji to ne mogu toliko platiti...
    Prema tom sistemu, u konacnici se slobodno moze postaviti i pitanje, je li cijena moga djeteta 70 000 kn, jer ako je i ako je tek to svota na koju garantiraju uspjeh neka " nazovu stvari pravim imenom"... i olaksaju nam nedoumice i cekanja bete...

• Kengurica
    29. Ožujak 2018. 22:37

Garancija se odnosi na povrat novca. Znaci ako do 12. tj izgubis trudnocu vracajj pare, ako kasnije ne. Ne bih ih ja osudila na temelju mog objasnjenja jer ja ne znam jesam li ja to uopce dobro shvatila. Stvarno ih treba pitati. 

• Suncica135
    29. Ožujak 2018. 23:18

Sad bi mogli ovdje još dugo raspravljati o etičnosti ili skrivenim namjerama, ali mislim da je ovdje  najbitnije da je ovo prva poliklinika u Hrvatskoj koja nudi bilo kakav povrat novca kako bi na još jedan način pokazali da zaista postižu najbolje rezultate što je svakako pohvalno. U drugim privatnim klinikama možeš napraviti i 10 neupjelih postupaka a da ti ne bi vratili ni kune

• Kengurica
    30. Ožujak 2018. 07:26

A Suncice nije to bas crno bijelo. Oni su stavili ovdje uvjete da mogu ici zene sa odredjenim AMH i godinama, a te zene statisticki ostaju najlakse trudne. To je kao kad Split ima bolje rezultate od Zagreba u uspjesnosti postupaka, ali se zaboravi navesti da je u Splitu znacajno nizi prosjek godina zena koje se lijece. Kod vas tamo zene ranije odlucuju biti majke nego u Zagrebu. I nije isti lijecis li zenu od 28 ili mene od 37.

• Dolores123
    30. Ožujak 2018. 10:51

Hej cure kako ste? I ja sam prosle godine bila u toj grupi, vidim da se neke jos jesu ( nazalost).Zelim vam puno srece da cim prije sve izadete odavde.Nisam citala jako dugo forum pa neznam da li je onim curama uspjelo, e sad se nemogu sjetiti nadimaka.Nadam se da je.

• Suncica135
    30. Ožujak 2018. 11:06

Kengurica

A Suncice nije to bas crno bijelo. Oni su stavili ovdje uvjete da mogu ici zene sa odredjenim AMH i godinama, a te zene statisticki ostaju najlakse trudne. To je kao kad Split ima bolje rezultate od Zagreba u uspjesnosti postupaka, ali se zaboravi navesti da je u Splitu znacajno nizi prosjek godina zena koje se lijece. Kod vas tamo zene ranije odlucuju biti majke nego u Zagrebu. I nije isti lijecis li zenu od 28 ili mene od 37.

Slažem se s tobom, na taj način se osiguravaju na veću uspješnost postupka. Ipak se ne bi složila da se ovdje žene ranije dobi odlučuju biti majke jer takav podatak nije dostupan pa  ne želim ništa zaključivati bez statistika. Jedino mogu reci da sam vidjela u klinici svakakvih žena po dobi. Ja, na primjer, spadam u mlađu skupinu što ovdje nije pravilo

• Kengurica
    30. Ožujak 2018. 11:13

Ja sam vidjela statistiku da je u Splitu najmanji prosjek godina zena koje se lijece od neplodnosti zato sam to rekla. Svake godine izadje staristika uspjesnosti postupaka pa je bas bilo govora kako to nije dobro gledati tako ugrubo jer je kod Lucingera recimo najvisi prosjek godina, u Splitu u klinikama najmanji. 

• Kengurica
    30. Ožujak 2018. 11:14

Dolores bas sam te se sjetila. Vidim u potpisu da imas bebicu od 4 mj. Nadam se da ste sad vec fino uhodan team. Mozda mislis na Eni, Waithing..

• Manuella
    30. Ožujak 2018. 11:17

Kengurice imala si pravo lutrija daleko je to od besplatnog..u startu platis 50000 postupak koji je inače 20000 pa ako ti ne upali tri puta dobiješ pare nazad a ako upali iz prve onda si se preplatija

• Kengurica
    30. Ožujak 2018. 11:33

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.