Svakakvi tu sivih zona ima. Sad sam procitala da je 2014. jedna Mariborska klonika imala vise zivorodjene djece iz postupaka nego sve bolnice u Hrvatskoj.
Manuella jesi vadila betu?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Hej curke, evo mene opet.. Da li netko mozda zna zasto je beta i 14 17 i 21 dan transfera skoro ista znaci 32 pa 35 pa opet 32 kazu mi da to nije ni biokemijska u pitanju što bi moglo onda biti inace su u pitanju dva smrzlica 8 stanicna..
Ivana pa koje su objasnjenje dali. Meni je tako bilo pa je bila biokemijska
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Kengurica nisam vidjela te podatke, onda si u pravu
Manuella užas! Kakva je to glupa ponuda ne znam tko bi na to pristao i još tko danas ima 50 000 kn u u džepu. Jedva skupimo i tih 20 000...
Usput, kad si planirala vaditi betu?
Hej cure kako ste? I ja sam prosle godine bila u toj grupi, vidim da se neke jos jesu ( nazalost).Zelim vam puno srece da cim prije sve izadete odavde.Nisam citala jako dugo forum pa neznam da li je onim curama uspjelo, e sad se nemogu sjetiti nadimaka.Nadam se da je.
Ejj draga,,,ja još uvijek nisam uspjela ,,,spremam se na FET, išla sam privatno i imam još 3 blastice smrznute, Eni je rodila curicu nedavno, Sophie nam nosi blizance, S0101 još tapka na mjestu kao i ja a Zoja31 je uzela malu pauzu od svega...To je to...Kako se tvoja curica zove? Uzivajte i hvala sto si nas se sjetila :-)
waithing
Kao nezna ni ona, sto me cudi.. ako nije to sto bi bilo znam da nije trudnoca prava u pitanju, ali da nije ni biokemijska to me cudi s obzirom da i ne raste beta niti pada nesto ekstremno.. Ostaje samo nadat se najboljem u sljedecem postupku.. :)
Moguce je da se prime oba ploda pa jedan odustane da beta ne raste kako treba, a da je sve ok. Jer nestaje beta koju ajmo reci ‘proizvodi’ taj drugi plod. Ili ako oba odustaju, ali ne istovremeno. Sto njoj znaci da nije ni trudnoca ni biolemijska nije mi jasno.
Neznam, u pon sam bila i rekli su da nastavim s terapijom kao jer su to ipak dva 8 stanicna zametka a danas kazu da to nije vjerovatno ni biokemijska.. to kako vjetar puhne sad je sad nije.. a moze bit i to da oba odustaju ali pomalo tko ce ga znat.
Kenguricanisam vidjela te podatke, onda si u pravu
Manuellaužas! Kakva je to glupa ponudane znam tko bi na to pristao i još tko danas ima 50 000 kn u u džepu. Jedva skupimo i tih 20 000…
Usput, kad si planirala vaditi betu?
I to nije dovoljno 50000kn jer to je samo postupak u kojeg nije uracunata cijena lijekova...znaci 50000+ lijekovi...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji