Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cvjetic
    03. Travanj 2018. 09:43

Suncica135

Cure moje, jednostavno nisam mogla izdržati i napravila sam test (First Response) i pozitivan je! Tek je 5. dan nakon transfera i ne mogu vjerovati da je već pozitivan. Ovaj cikus nisam primila nikakve štoperice ni hcg boostere nakon transfera zbog rizika hipersimulacije tako da je ovo zaista od moje mrvice. Naravno nemam nikakve simptome. Sad molim Boga da za 2 dana bude još tamnija crtica, a krvni nalaz ću tek napraviti 12. ili 14 . dan nakon transfera. Svim čekalicima sretno!!!

Cestitam,super.svaka cast da si se usudila tako rano radit test.

• Cvjetic
    03. Travanj 2018. 09:48

Moze mi neko objasnit ako zna.idem u sekun.fet sa zamrznutim js i dva ciklusa mi bilo sve ok,14dan otapanje,17transfer i danas mi dr kaze da nezna sta ce bit ovaj mj jer nema vodeceg folikula,danas mi je 11 dan i neka dodem za 3 dana pa da ce vidjet.da li je moguce da mi je sve kasnije posto mi ovaj ciklus kasnila  7 dana?sta ako nema tog vodeceg onda nece ni bit otapanja,ne kuzim😦

Pikica89
    03. Travanj 2018. 10:21

Suncica135

Cure moje, jednostavno nisam mogla izdržati i napravila sam test (First Response) i pozitivan je! Tek je 5. dan nakon transfera i ne mogu vjerovati da je već pozitivan. Ovaj cikus nisam primila nikakve štoperice ni hcg boostere nakon transfera zbog rizika hipersimulacije tako da je ovo zaista od moje mrvice. Naravno nemam nikakve simptome. Sad molim Boga da za 2 dana bude još tamnija crtica, a krvni nalaz ću tek napraviti 12. ili 14 . dan nakon transfera. Svim čekalicima sretno!!!

Jejjjjjjjjj  ja idem sutra vaditi betuuu jedva cekammm mislila sam prekosutra na 14 dnt alii ne mogu vise cekatii i nadam se pozitivnojj betii i da ce sve biti oke 

• Suncica135
    03. Travanj 2018. 10:36

Pikica89 držim fige da sutra vidiš visoku betu! Divim se tebi i svim drugim ženama na strpljenju, stvarno ste žene kraljice! Ja sam jedna od onih luđakinja koje kad prime štopericu testira dok ne vidi da je izašla iz sustava 
    Obavezno javi rezultat, želim ti sreću <3

Pikica89
    03. Travanj 2018. 10:41

Suncica135

Pikica89 držim fige da sutra vidiš visoku betu! Divim se tebi i svim drugim ženama na strpljenju, stvarno ste žene kraljice! Ja sam jedna od onih luđakinja koje kad prime štopericu testira dok ne vidi da je izašla iz sustava
    Obavezno javi rezultat, želim ti sreću &lt;3

Hehehe da daa obaveznoo javimm 

• Suncica135
    03. Travanj 2018. 10:43

Cvjetic

Moze mi neko objasnit ako zna.idem u sekun.fet sa zamrznutim js i dva ciklusa mi bilo sve ok,14dan otapanje,17transfer i danas mi dr kaze da nezna sta ce bit ovaj mj jer nema vodeceg folikula,danas mi je 11 dan i neka dodem za 3 dana pa da ce vidjet.da li je moguce da mi je sve kasnije posto mi ovaj ciklus kasnila 7 dana?sta ako nema tog vodeceg onda nece ni bit otapanja,ne kuzim😦

Ne kužim zašto doktor tako lako odustaje  to nije ok od njega postoje razne opcije ako ženi kasni ovulacija ili je uopće nema:
    1. može ti dati Klomifen ili Letrilan da ubrza sazrijevanje folikula i da se izdvoje vodeći
    2. može u potpunosti preskočiti ovulaciju i počet ti davati progesteronske injekcije intramuskularno kako bi dovoljno zadebljao maternicu i onda napravio transfer

Tako su meni obrazložili u Cita postupak FET-a u slučaju da ne dolazi do ovulacije.

• Cvjetic
    03. Travanj 2018. 11:53

Ja pijem estrofem od 1 dana,samo je spomenuo danas,pa ako nema vodeceg onda cu ti morat uvest od pocetka ciklusa neki lijek.ali kako je ova dva mj bilo sve ok.sta onda ovaj propada?a valjda cu u petak bit pametnija😳

student13ica
    03. Travanj 2018. 12:17

12dnt beta 30 😣 premala..ponavljam za 2 dana.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• hope1234
    03. Travanj 2018. 12:57

student13ica

12dnt beta 30 😣 premala..ponavljam za 2 dana.

Koji dan si imala transfer?

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

student13ica
    03. Travanj 2018. 13:20

Hope blastociste 5dan

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.