Evo drage moje koje su pratile moju priču da prijavim dnš betu koja se udplala i sada je 70
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Hope super draga.. podsjeti me koji dan ti je vraceno? Danas ti je onda koji dan nakon transfera?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Dolores, cestitam ti i nadam se da uzivas sa bebicom. Da, jos smo tu i naravno, nadamo se i mi da necemo jos dugo 😉
Manuella jesi vadila betu?
U utorak mi je al mislim da cu test napraviti prije 😃
Kenguricanisam vidjela te podatke, onda si u pravu
Manuellaužas! Kakva je to glupa ponudane znam tko bi na to pristao i još tko danas ima 50 000 kn u u džepu. Jedva skupimo i tih 20 000…
Usput, kad si planirala vaditi betu?
U utorak al vjerojatno cu test prije😃
Hope super draga.. podsjeti me koji dan ti je vraceno? Danas ti je onda koji dan nakon transfera?
15dnt... Trodnevni embrij
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Evo me. Danas vracene 2 morule 3.dan.Kaze embriolog da su korak ispred po razvoju pa cemo vidjeti.
Ajme cure ja nisam mogla izdržat i napravila sam test i odma mi je pokazalo plus deveti dan mi je od transfera jeli to moze bit od tableta pijem utrogestan i estrofem a nisam primala inekcije na poslu sam isla sam u WC i evo me tresem se
Sortiraj odgovore
Najstariji