Moguce je da se prime oba ploda pa jedan odustane da beta ne raste kako treba, a da je sve ok. Jer nestaje beta koju ajmo reci ‘proizvodi’ taj drugi plod. Ili ako oba odustaju, ali ne istovremeno. Sto njoj znaci da nije ni trudnoca ni biolemijska nije mi jasno.

Neznam, u pon sam bila i rekli su da nastavim s terapijom kao jer su to ipak dva 8 stanicna zametka a danas kazu da to nije vjerovatno ni biokemijska.. to kako vjetar puhne sad je sad nije.. a moze bit i to da oba odustaju ali pomalo tko ce ga znat.
Kenguricanisam vidjela te podatke, onda si u pravu
Manuellaužas! Kakva je to glupa ponudane znam tko bi na to pristao i još tko danas ima 50 000 kn u u džepu. Jedva skupimo i tih 20 000…
Usput, kad si planirala vaditi betu?
I to nije dovoljno 50000kn jer to je samo postupak u kojeg nije uracunata cijena lijekova...znaci 50000+ lijekovi...
waithing
Evo drage moje koje su pratile moju priču da prijavim dnš betu koja se udplala i sada je 70
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Hope super draga.. podsjeti me koji dan ti je vraceno? Danas ti je onda koji dan nakon transfera?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Dolores, cestitam ti i nadam se da uzivas sa bebicom. Da, jos smo tu i naravno, nadamo se i mi da necemo jos dugo 😉
Manuella jesi vadila betu?
U utorak mi je al mislim da cu test napraviti prije 😃

Kenguricanisam vidjela te podatke, onda si u pravu
Manuellaužas! Kakva je to glupa ponudane znam tko bi na to pristao i još tko danas ima 50 000 kn u u džepu. Jedva skupimo i tih 20 000…
Usput, kad si planirala vaditi betu?
U utorak al vjerojatno cu test prije😃

Hope super draga.. podsjeti me koji dan ti je vraceno? Danas ti je onda koji dan nakon transfera?
15dnt... Trodnevni embrij
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji