Znam da je individualno, gledam cisto neki prosjek. Prirodno imam kasne ovulacije, ali pretpostavljam da visoke doze hormona to mijenjaju.
student13ica, nadam se tvojoj pozitivnoj beti.
Meni su ovulacije kasne, punkcije su bile izmedju 15-17- ti dan
Ja imam ciklus 34-37 dana i aspiracija mi je bila 14i dan.
❤N i V💙
Student13ica cestitam! Cure samo dajte nosite nam te lijepe vijesti. Svima sretan Uskrs. Pitanje, vi koje ste bile u stimulaciji, koji dan ciklusa je bila punkcija?
stimulacija krenula 3 dan a punkcija bila već 10 dan. U prijašnjim postupcima kad je stimulacija krenula kasnije ili je bilo prirodno punkcija je bila 14 dan. m svakih 27 -28 dana.
Sretan Uskrs svima cure! Cestitke svim plusicima i pozitivnim betama a sretno nama cekalicama :)
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Hvala vam drage moje. Zelim vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs 😘😘
Čestitam draga!!!!
Bok curke. Kako ste se vi osjecale poslije transfera? Meni je danas 4.dan 2 morule i danas me malo trbuh poceo boljeti kao pred m.
Bok curke. Kako ste se vi osjecale poslije transfera? Meni je danas 4.dan 2 morule i danas me malo trbuh poceo boljeti kao pred m.
Moguce je da su mrve pocele s gnježđenjem. Ili osjećaš maternicu i jajnike zbog stimulacije, punkcije i transfera. Probaj se opustiti. Ako se bol nastavi ili pogorša nazovi mpo ginica ili soc. ginica pa da te pozda pregleda da mozda ne dođe do hipera. 5dnt bi mogla primjetiti i krvave tragove pa se nempj odmah prepasti. Postoji mogućnost da je to implementacijsko krvarenje.
Cure moje, jednostavno nisam mogla izdržati i napravila sam test (First Response) i pozitivan je! Tek je 5. dan nakon transfera i ne mogu vjerovati da je već pozitivan . Ovaj cikus nisam primila nikakve štoperice ni hcg boostere nakon transfera zbog rizika hipersimulacije tako da je ovo zaista od moje mrvice. Naravno nemam nikakve simptome. Sad molim Boga da za 2 dana bude još tamnija crtica, a krvni nalaz ću tek napraviti 12. ili 14 . dan nakon transfera. Svim čekalicima sretno!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji