Student13ica cestitam! Cure samo dajte nosite nam te lijepe vijesti. Svima sretan Uskrs. Pitanje, vi koje ste bile u stimulaciji, koji dan ciklusa je bila punkcija?
Hvala ti.
Meni uvijek bude oko 12 dc..ali ovisi ti o velicini folikula.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Student13ica cestitam! Cure samo dajte nosite nam te lijepe vijesti. Svima sretan Uskrs. Pitanje, vi koje ste bile u stimulaciji, koji dan ciklusa je bila punkcija?
Meni 13.dan
Meni je uz simulaciju bila 11dc
Znam da je individualno, gledam cisto neki prosjek. Prirodno imam kasne ovulacije, ali pretpostavljam da visoke doze hormona to mijenjaju.

student13ica, nadam se tvojoj pozitivnoj beti.
Meni su ovulacije kasne, punkcije su bile izmedju 15-17- ti dan
Ja imam ciklus 34-37 dana i aspiracija mi je bila 14i dan.

❤N i V💙
stimulacija krenula 3 dan a punkcija bila već 10 dan. U prijašnjim postupcima kad je stimulacija krenula kasnije ili je bilo prirodno punkcija je bila 14 dan. m svakih 27 -28 dana.
Sretan Uskrs svima cure! Cestitke svim plusicima i pozitivnim betama a sretno nama cekalicama :)
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Hvala vam drage moje. Zelim vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs 😘😘
Čestitam draga!!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji