Hvala vam drage moje. Zelim vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs 😘😘
❤N i V💙
Truskawka cestitam
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Manuella i Truskawka od srca iskrene cestitke! Dobile ste najljepsi moguci poklon za Uskrs. 💝💝
A nama svima ostalima koje cekamo ili da nam vrate smrzlice ili punkciju ili uzv ili vadenje bete zelim srecu i puuno strpljenja, jer ko zna mozda smo tek na pocetku price drage moje. Samo nemojte nikada odustati jer Bog za nas ima plan i dok on odluci tek cemo onda ugledati svoju pozitivnu betu, a ne dok nam nasi doktori pogode terapiju ili vrijeme punkcije. Sve je u Bozjim rukama. 🙌
Zato vam svima zelim sretan i blagoslovljen Uskrs i uzivajte sa svojim najmilijima, a doci ce i nama pozitivna beta i imat cemo svoje zlato u rukama kad tad. 👼😇💖💜
Noa 💙
Manuella i Truskawka od srca iskrene cestitke! Dobile ste najljepsi moguci poklon za Uskrs. 💝💝
A nama svima ostalima koje cekamo ili da nam vrate smrzlice ili punkciju ili uzv ili vadenje bete zelim srecu i puuno strpljenja, jer ko zna mozda smo tek na pocetku price drage moje. Samo nemojte nikada odustati jer Bog za nas ima plan i dok on odluci tek cemo onda ugledati svoju pozitivnu betu, a ne dok nam nasi doktori pogode terapiju ili vrijeme punkcije. Sve je u Bozjim rukama. 🙌
Zato vam svima zelim sretan i blagoslovljen Uskrs i uzivajte sa svojim najmilijima, a doci ce i nama pozitivna beta i imat cemo svoje zlato u rukama kad tad. 👼😇💖💜
Predivno si to napisala i sve isto vam zelim😘😘😘😘😘😘
Stvarno predivno napisano. Iskreno se nadam da ce se ovaj Uskrs svima ostvariti zelje i da cemo svi imati nase male andjeleke uskoro u svojim rukama.
Svim curama, zenama, kraljicama i buducim i sadasnjim mamama hvala na podrsci uz vas mi je bilo lakse prozivjeti do bete iako nisam bila aktivna u pisanju ali bila sam u citanju. Hvala vam svima od srca i zelim vam puno malene djecice i veselja u zivotu. Pusa svima
❤N i V💙
Zene moje, danas mi je 10dnt i nakon 3 godine sam prvi put ugledala svoj plusic na testu.. 💕 ne znam jesam li sretna ili me jos veci strah hvata hoce li to sve dobro zavrsiti.. vjerujem u najbolje!
Sretan Uskrs svima.. uzivajte danas 😘
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
student13ica čestitke od srca! Samo pozitivno došao je konačno tvoj red da dobiješ lijepu i zdravu bebicu. Sretan Uskrs! ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji