Mono, a ne Eni, sorry. Ja nisam na sv.Duhu Tencii je. Tu Dr. Lanu svi hvale, bas dobro da imamo takve mlade snage medju lijecnicima.
Vjerujem da je tesko, bliski ljudi mi imaju bebe i cak i ja kao promatrac vidim da je to najtezi posao na svijetu, ali sigurno i najljepsi. Bas mi je drago da ste dobili Ninu i prelijepo mi je to ime.
Mono da, za nju znam.ona je isto svasta prosla, ali isplatilo se.Hvala sto ti se svida ime.Da tezak je to posao pogotovo kad su tako maleni pa neznas sto im je, pa place beba, places ti.

Hvala vam drage moje. Zelim vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs 😘😘

❤N i V💙
Truskawka cestitam

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Manuella i Truskawka od srca iskrene cestitke! Dobile ste najljepsi moguci poklon za Uskrs. 💝💝
A nama svima ostalima koje cekamo ili da nam vrate smrzlice ili punkciju ili uzv ili vadenje bete zelim srecu i puuno strpljenja, jer ko zna mozda smo tek na pocetku price drage moje. Samo nemojte nikada odustati jer Bog za nas ima plan i dok on odluci tek cemo onda ugledati svoju pozitivnu betu, a ne dok nam nasi doktori pogode terapiju ili vrijeme punkcije. Sve je u Bozjim rukama. 🙌
Zato vam svima zelim sretan i blagoslovljen Uskrs i uzivajte sa svojim najmilijima, a doci ce i nama pozitivna beta i imat cemo svoje zlato u rukama kad tad. 👼😇💖💜

Noa 💙
Manuella i Truskawka od srca iskrene cestitke! Dobile ste najljepsi moguci poklon za Uskrs. 💝💝
A nama svima ostalima koje cekamo ili da nam vrate smrzlice ili punkciju ili uzv ili vadenje bete zelim srecu i puuno strpljenja, jer ko zna mozda smo tek na pocetku price drage moje. Samo nemojte nikada odustati jer Bog za nas ima plan i dok on odluci tek cemo onda ugledati svoju pozitivnu betu, a ne dok nam nasi doktori pogode terapiju ili vrijeme punkcije. Sve je u Bozjim rukama. 🙌
Zato vam svima zelim sretan i blagoslovljen Uskrs i uzivajte sa svojim najmilijima, a doci ce i nama pozitivna beta i imat cemo svoje zlato u rukama kad tad. 👼😇💖💜
Predivno si to napisala i sve isto vam zelim😘😘😘😘😘😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji