Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Suncica135
    31. Ožujak 2018. 12:27

Truskawka čestitam! 

truskawka
    31. Ožujak 2018. 12:33

Hvala vam drage moje. Zelim vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs 😘😘

❤N i V💙

• Tencii
    31. Ožujak 2018. 12:44

Truskawka draga cestitam ti!!!

Srećica@
    31. Ožujak 2018. 12:52

Truskawka iskrene čestitke😘😘😘

student13ica
    31. Ožujak 2018. 13:36

Truskawka cestitam  

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

m.girl6
    31. Ožujak 2018. 13:40

Manuella i Truskawka od srca iskrene cestitke! Dobile ste najljepsi moguci poklon za Uskrs. 💝💝
    A nama svima ostalima koje cekamo ili da nam vrate smrzlice ili punkciju ili uzv ili vadenje bete zelim srecu i puuno strpljenja, jer ko zna mozda smo tek na pocetku price drage moje. Samo nemojte nikada odustati jer Bog za nas ima plan i dok on odluci tek cemo onda ugledati svoju pozitivnu betu, a ne dok nam nasi doktori pogode terapiju ili vrijeme punkcije. Sve je u Bozjim rukama. 🙌
    Zato vam svima zelim sretan i blagoslovljen Uskrs i uzivajte sa svojim najmilijima, a doci ce i nama pozitivna beta i imat cemo svoje zlato u rukama kad tad. 👼😇💖💜

Noa 💙

• Manuella
    31. Ožujak 2018. 14:22

m.girl6

Manuella i Truskawka od srca iskrene cestitke! Dobile ste najljepsi moguci poklon za Uskrs. 💝💝
    A nama svima ostalima koje cekamo ili da nam vrate smrzlice ili punkciju ili uzv ili vadenje bete zelim srecu i puuno strpljenja, jer ko zna mozda smo tek na pocetku price drage moje. Samo nemojte nikada odustati jer Bog za nas ima plan i dok on odluci tek cemo onda ugledati svoju pozitivnu betu, a ne dok nam nasi doktori pogode terapiju ili vrijeme punkcije. Sve je u Bozjim rukama. 🙌
    Zato vam svima zelim sretan i blagoslovljen Uskrs i uzivajte sa svojim najmilijima, a doci ce i nama pozitivna beta i imat cemo svoje zlato u rukama kad tad. 👼😇💖💜

Predivno si to napisala i sve isto vam zelim😘😘😘😘😘😘

truskawka
    31. Ožujak 2018. 18:34

m.girl6

Stvarno predivno napisano. Iskreno se nadam da ce se ovaj Uskrs svima ostvariti zelje i da cemo svi imati nase male andjeleke uskoro u svojim rukama. 

Svim curama, zenama, kraljicama i buducim i sadasnjim mamama hvala na podrsci uz vas mi je bilo lakse prozivjeti do bete iako nisam bila aktivna u pisanju ali bila sam u citanju. Hvala vam svima od srca i zelim vam puno malene djecice i veselja u zivotu. Pusa svima

❤N i V💙

student13ica
    01. Travanj 2018. 08:27

Zene moje, danas mi je 10dnt i nakon 3 godine sam prvi put ugledala svoj plusic na testu.. 💕 ne znam jesam li sretna ili me jos veci strah hvata hoce li to sve dobro zavrsiti.. vjerujem u najbolje!
    Sretan Uskrs svima.. uzivajte danas 😘

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Suncica135
    01. Travanj 2018. 08:47

student13ica čestitke od srca! Samo pozitivno došao je konačno tvoj red da dobiješ lijepu i zdravu bebicu. Sretan Uskrs! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.