Ako daju garanciju do 12 tjedna trudnoće onda se sigurno odnosi na transfer. Čak piše da se odnosi na sve krioembriotransfere. Svakako to njih treba pitati
Mislim ako beta nije pozitivna al ima i neki kriterij godine amh nemam pojma tribalo bi nazvat..i meni nista ne spominju a mislim da upadam u kriterij
Znači zato je Poljak rekao da se ne slaže s mojim AMH jer je ispao 34.04 pmol/L pa zadovoljavam kriterije
Za tog čovjeka bar znam da mu nisu bitne pare jer nema niti jednog slobodnog dana, ne stiže potrošiti ni ovo što je zaradio
Uff nisam ni vidjela te brojke. Ne znam kako su to sračunali...možda zato što je svaki FET 5000 kn ne znam stvarno
To su sracunali sve vjerovatno puta 3 jer kao tri pravo na tri postupka..bas cu pitat sutra
Pa gle, to je do tri postupka i sve je u toj cijeni, ali mene zanima jel to kao lutrija, uzela sam skuplji paket u startu, ali ako ne uspijem iz prve i druge taj paket ispada jeftiniji, a ako ni iz trece ispada me dzabe. Ali ako uspijem iz prve sam platila duplo.
Sortiraj odgovore
Najstariji