U principu kako ti putuješ kroz predrađaonu, rađaonu...tako i tvoje stvari putuju sa tobom, nisam još čula da se nešto zagubilo, sve oni to dobro čuvaju.
O razvitku situacije u rađaoni mislim što se vag. poroda tiče ovisi da li čete dobiti papati, ako se čini da nema pomaka i da je carski u planu, vjerujte nećete dobiti ništa za jesti, i svog iskustva znam zabunom su mi dali večeru i iz sale za carski su me vratili u rađaonu jer sam jela i morala sam još čekati dodatna tri sata za nazad u salu.
A mogu si zamisliti kako je tek kad je hitan...
Frendica mi je nedavno kod njih rodila i rekli su da se bilo što što nam fali može donijeti naknadno u bilo koje vrijeme dana poslije poroda, da ne nosimo prtljagu kao za godišnji
Za papire mi baš nije svejedno.Imam dosta toga.
Lako za hranu,poslije mi dragi može donijeti bilo kaj
Inače,znate da bebače rođene u Vinogradskoj prijavljujemo kod matičara na Črnomercu
Neki dan sam na fejsu čitala raspravu o tome trebaju li studenti,učenici biti na porodu,u Vinogradskoj se to definira u upitniku koji ispunjavamo pri prijemu,dakle kaj se mene tiče ne,dok u drugim bolnicama ni ne pitaju
Kaj se ne prijavljuje bebač u matičnom uredu na Trgu Francuske, Ilica 25 ?
Broj ti je 610 1725,bolnica prijavi dijete najkasnije nakon 15 dana od rođenja,mi ga po zakonu trebamo prijaviti u roku od 30,ako si u braku roditelji ponesu osobne,vjenčani list,60 kn biljega i 40 kn gotovine.Prije njih nazovemo da vidimo da li je bolnica dostavila podatke potrebne za prijavu djeteta na općini.
Sortiraj odgovore
Najstariji