Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    15. Listopad 2014. 10:38

U principu kako ti putuješ kroz predrađaonu, rađaonu...tako i tvoje stvari putuju sa tobom, nisam još čula da se nešto zagubilo, sve oni to dobro čuvaju.
    O razvitku situacije u rađaoni mislim što se vag. poroda tiče ovisi da li čete dobiti papati, ako se čini da nema pomaka i da je carski u planu, vjerujte nećete dobiti ništa za jesti, i svog iskustva znam zabunom su mi dali večeru i iz sale za carski su me vratili u rađaonu jer sam jela i morala sam još čekati dodatna tri sata za nazad u salu.
    A mogu si zamisliti kako je tek kad je hitan...

Nalah
    15. Listopad 2014. 10:43

Frendica mi je nedavno kod njih rodila i rekli su da se bilo što što nam fali može donijeti naknadno u bilo koje vrijeme dana poslije poroda, da ne nosimo prtljagu kao za godišnji

Za papire mi baš nije svejedno.Imam dosta toga.

Lako za hranu,poslije  mi dragi može donijeti bilo kaj

renata6
    15. Listopad 2014. 10:46

Nalah

Frendica mi je nedavno kod njih rodila i rekli su da se bilo što što nam fali može donijeti naknadno u bilo koje vrijeme dana poslije poroda, da ne nosimo prtljagu kao za godišnji

Za papire mi baš nije svejedno.Imam dosta toga.

Lako za hranu,poslije  mi dragi može donijeti bilo kaj

Slažem se, ne treba pretjerivati, samo nužno, lako se poslije donese!

Nalah
    15. Listopad 2014. 10:49

Inače,znate da bebače rođene u Vinogradskoj prijavljujemo kod matičara na Črnomercu

Nalah
    15. Listopad 2014. 11:11

Neki dan sam na fejsu čitala raspravu o tome trebaju li studenti,učenici biti na porodu,u Vinogradskoj se to definira u upitniku koji ispunjavamo pri prijemu,dakle kaj se mene tiče ne,dok u drugim bolnicama ni ne pitaju

Jojo5
    15. Listopad 2014. 11:57

Kaj se ne prijavljuje bebač u matičnom uredu na Trgu Francuske, Ilica 25 ?

Nalah
    15. Listopad 2014. 12:04

Matični ured Črnomerec,Trg Francuske republike 15

Nalah
    15. Listopad 2014. 12:11

Broj ti je 610 1725,bolnica prijavi dijete najkasnije nakon 15 dana od rođenja,mi ga po zakonu trebamo prijaviti u roku od 30,ako si u braku roditelji ponesu osobne,vjenčani list,60 kn biljega i 40 kn gotovine.Prije njih nazovemo da vidimo da li je bolnica dostavila podatke potrebne za prijavu djeteta na općini.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI