Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Siječanj 2020. 07:10

Sta se tice njihovog odnosa prema meni, nemam jedne krive rijeci. Od med sestra do primalja do svih. Ali to je vjerojatno bilo zato jer su oni bili krivi pa da ne bude kakva tuzba. Ja 99% vise necu krocit u tu bolnicu. Pogotovo u gin odjel. Jednostavno mi je ostala trauma. Jer mislim da kad bi vidla doktore iz tr.ambulante da bi poludila. 

• one.fallen.angel94
    18. Lipanj 2020. 22:52

Ima li ijedna curka neko novije iskustvo iz vinogradske. Imam mjesec dana do poroda i bila sam na uzvu kod njih i željela bih tamo roditi zbog poroda na stolčiću. Pa me zanima kakvi su doktori i primalje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI