Na spavanje ni ne računam rodila si u svojoj spavaćici?jel ti je trebalo nešto što nisi ponijela-sori kaj gnjavim s pitanjima
Ma sve pet,ja sam isto bila izgubljena kaj?,ko?,Zakaj?....falila mi je krema za bradavice,jer je beba stalno na sisi,nesmiješ imat dudu pa su mi sise bile stalno mokre jer ili je jela,ili se igrala ili uspavljivala,pa sam drugi dan dobila rane,popucala mi koža,tako da mi je to jedino falilo....da rodila sam u svojoj spavačici i čarapicama na nogama...ipak sam bila cijeli dan u rađaoni pa da mi nije zima:)....kada je tebi termin?
Na spavanje ni ne računamrodila si u svojoj spavaćici?jel ti je trebalo nešto što nisi ponijela-sori kaj gnjavim s pitanjima
Uzmi si soli i bibera ako hoćeš,zadnjih dva dana sam bila s curama u sobi koje su bile oduševljene s mojim malim pakiranjem, i konačno su jele juhu. Meni je isto falila ta krema za bradavice, ali mi cimerica bila dala jedan besplatni uzorak koji mi je trajao sva tri dana.
26.10.14 09:21
Da,ako sam dobro vidjela jučer ujutro u prolazu u emisiji babybonus je bila sestra Blaženka, pokazali su rodilište u Vinogradskoj,danas je u 14.50 HRT2 repriza,ako nekog zanima
[ul]
[li]CITIRAJTE[/li]
[li]ODGOVORITE[/li][/ul]
Upravo gledam emisiju, super je, ima zanimljivih tema.
zebrica
Razmišljam o Medela purelan kremi,budem onda sol i biber,hvala
Nije loša emisija,svašta se nađe
eto da vam obznanim,rodila se mala Laura u 20:10 3080 kg i 48 cm,sada uzivam i odmaram do jutra dok mi ju ne donesu
eto da vam obznanim,rodila se mala Laura u 20:10 3080 kg i 48 cm,sada uzivam i odmaram do jutra dok mi ju ne donesu
Cestitam vam objema od I sto brzi oporavak vam zelim

14.06.2014. L ♥
cestitke od srca... mala Laura ima lijepo ime..
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji