18 je mali rođen, i nisam imala kao ni sa prvim ništa za bebu, kada smo došli u sobu su mi rekli da netko donese za bebu kaj treba, dok nisu donjeli dali su mi svoje, e sad... valjda sestre vele jedno, a uprava drugo, pa kako tko posluša.. slažem se sa nykom i tako ćeš doma koristit pa nije bed uzet.. ne znam kako kje moguće malo jedno da govore, malo drugo ali eto kod nas sve je moguće ;)
url=https://lilypie.com]
ja sam spakirala pelene,kremicu i vlažne maramice...bolje da ja imam svoje ak zatreba nego da mi djete bude ukakano a oni tam budu škrtarili...ak nebude trebalo ionak ću vratit doma pa to doma iskoristit
Cure koje ste rodile u vinogradskoj dali su vam radili bris na streptokok?
zebrica
Zebrice bris mi je napravio moj ginekolog prije nego sam krenula u TA jer tamo ti traže taj nalaz
Kaj? A isuse , pa poludit cu s tim doktorima.em je moja doktorica (soc) otišla u privatnike do 20tt mi je bila u soc.ambulanti em sam se onda kod nje vodila privatno dva puta ali oba puta na telefonu kaze jednu cjenu(jeftiniju) a naplati vecu(+200kn vise) i nisam vise htjela ic, nego u bolnicu, a tu dr.koja je otišla u privatnike je zamjenio doktor koji mi je tak antipatican, (mjenjao je tu dr.a meni je bio smeđi iscjedak i na hitnoj su mi propisali duphaston i sad ja dodem po recept a on ko tutlek gleda u ekran,pitao me jedno tri puta da kaj sad jel ja to ocu ili necu,ja ga gledam u cudu i velim pa ako nestete djetetu dajtemi ih,kaj ja znam jel to dobro ili nije,pa valjda si ti doktor,bas antipatican lik). Uglavnom sad se vodim u vinogradskoj a nitko mi ništa nespominje za taj test a čula sam pa bi se htjela informirat di ga mogu napravit.puno hvala cure
zebrica
Test na streptokok možeš raditi vjerojatno privatno ili nositi u Zavod za javno zdravstvo A.Štajdohar u Mirogojskoj 16 (mislim da sam tamo te dotične briseve nosila - nekaj sam nosila tamo).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Da trebala bi naci nekog blize i boljeg doktora, kad vise nezivim u zg. Jel zna neko dobru soc.gin u zaboku ili zapresicu?
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji