18 je mali rođen, i nisam imala kao ni sa prvim ništa za bebu, kada smo došli u sobu su mi rekli da netko donese za bebu kaj treba, dok nisu donjeli dali su mi svoje, e sad... valjda sestre vele jedno, a uprava drugo, pa kako tko posluša.. slažem se sa nykom i tako ćeš doma koristit pa nije bed uzet.. ne znam kako kje moguće malo jedno da govore, malo drugo ali eto kod nas sve je moguće ;)

url=https://lilypie.com]
ja sam spakirala pelene,kremicu i vlažne maramice...bolje da ja imam svoje ak zatreba nego da mi djete bude ukakano a oni tam budu škrtarili...ak nebude trebalo ionak ću vratit doma pa to doma iskoristit
Cure koje ste rodile u vinogradskoj dali su vam radili bris na streptokok?
Cure koje ste rodile u vinogradskoj dali su vam radili bris na streptokok?
isto kao kod piper, i da traže te kada dođeš rodit nalaz na strep... ako ga nemaš automatski kod poroda dobiješ antibiotik..

url=https://lilypie.com]
zebrica
Zebrice bris mi je napravio moj ginekolog prije nego sam krenula u TA jer tamo ti traže taj nalaz
Kaj? A isuse , pa poludit cu s tim doktorima.em je moja doktorica (soc) otišla u privatnike do 20tt mi je bila u soc.ambulanti em sam se onda kod nje vodila privatno dva puta ali oba puta na telefonu kaze jednu cjenu(jeftiniju) a naplati vecu(+200kn vise) i nisam vise htjela ic, nego u bolnicu, a tu dr.koja je otišla u privatnike je zamjenio doktor koji mi je tak antipatican, (mjenjao je tu dr.a meni je bio smeđi iscjedak i na hitnoj su mi propisali duphaston i sad ja dodem po recept a on ko tutlek gleda u ekran,pitao me jedno tri puta da kaj sad jel ja to ocu ili necu,ja ga gledam u cudu i velim pa ako nestete djetetu dajtemi ih,kaj ja znam jel to dobro ili nije,pa valjda si ti doktor,bas antipatican lik). Uglavnom sad se vodim u vinogradskoj a nitko mi ništa nespominje za taj test a čula sam pa bi se htjela informirat di ga mogu napravit.puno hvala cure
zebrica
Test na streptokok možeš raditi vjerojatno privatno ili nositi u Zavod za javno zdravstvo A.Štajdohar u Mirogojskoj 16 (mislim da sam tamo te dotične briseve nosila - nekaj sam nosila tamo).
Test na streptokok možeš raditi vjerojatno privatno ili nositi u Zavod za javno zdravstvo A.Štajdohar u Mirogojskoj 16 (mislim da sam tamo te dotične briseve nosila - nekaj sam nosila tamo).
Hvala..budem zvala pa cu vidjet
zebrica
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Da trebala bi naci nekog blize i boljeg doktora, kad vise nezivim u zg. Jel zna neko dobru soc.gin u zaboku ili zapresicu?
Da trebala bi naci nekog blize i boljeg doktora, kad vise nezivim u zg. Jel zna neko dobru soc.gin u zaboku ili zapresicu?
meni je ok u Zaboku doktor Gouda.. javi se ako zelis broj ili radno vrijeme.
Laura 21.08.2014 :-*
U Zaprešiću dok Milena Ekert
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji