Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    21. Listopad 2014. 13:11

Marijana ima kakvih promjena , termin ti je 25.10?

marijana27
    21. Listopad 2014. 17:58

Zebrica

Marijana ima kakvih promjena , termin ti je 25.10?

Draga,nikakvih promjena.....jos sam doma i cekam.....otvorena za 2 prsta i to je to

zebrica

Pilici
    21. Listopad 2014. 19:19

Jos malo..:)
    Kod kog se vodis u vinogradskoj?

marijana27
    21. Listopad 2014. 20:00

Zebrica

Jos malo..:)
    Kod kog se vodis u vinogradskoj?

ah nadam se da cu rijesit to ovaj vikend.....jos nisam uopce bila na pregledu u vinogradskoj,tak da ak se ne sporodim,moram u ponedjeljak na pregled,jer mog doktora nema iduci tjedan ;

zebrica

Pilici
    21. Listopad 2014. 20:40

Držim fige da krene 

marijana27
    21. Listopad 2014. 21:12

Zebrica

Držim fige da krene 

jooj hvala ti draga,ja se iskreno nadam da bude....jer mi doktor ni frendica koja radi na ginekologiji nisu bas odusevljeni da idem tam na pregled,jer vele da je to uzas tam ;-)

zebrica

Jojo5
    21. Listopad 2014. 22:02

Di je užas da se ide na pregled? u Vinogradskoj?

marijana27
    21. Listopad 2014. 22:22

Jojo

Di je užas da se ide na pregled? u Vinogradskoj?

da u vinogradskoj,da cekas ko ozeblo sunce jer doktora nikad nema uvijek su negdje po odjelima i tak,a i veli moj doktor da ako je sve ok da je uopce nepotrebno ic kod njih na pregled.....da su to gluposi kaj oni traze i nepotrrbnu guzvu si stvaraju

Iskrica1347
    21. Listopad 2014. 22:37

Pa malo čekaš u TA, ali tako je u svakoj bolnici. Baš mi se susjeda žalila na sv. Duh jutros (ona je jučer bila)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Pilici
    21. Listopad 2014. 22:42

Marijana neznam kakav je doktor kod kojeg ides, no ja kod svoje soc.gin sam se vodila do kad nije otišla u privatnike, i svaki put sam se nacekala a unutra bila za 5 min gotova. Kad je otišla doktorica u privatnike, onda sam dva put bila kod nje i tamo mi se posvetila vise od sat vremrna ali svaki put prije pitam za cjenu a naplati mi vise pa sam se odlucila ici u bolnicu, i istina je da cekas ali doktorica koja me vodi sve mi ljepo objasni i sta pitam dodatno sve mi pojasni, stvarno su ljubazne i sestra i doktorica. Jedina mana je sto cekas, ali svugdje u bolnicama čekaš 

marijana27
    22. Listopad 2014. 04:06

Zebrica

Marijana neznam kakav je doktor kod kojeg ides, no ja kod svoje soc.gin sam se vodila do kad nije otišla u privatnike, i svaki put sam se nacekala a unutra bila za 5 min gotova. Kad je otišla doktorica u privatnike, onda sam dva put bila kod nje i tamo mi se posvetila vise od sat vremrna ali svaki put prije pitam za cjenu a naplati mi vise pa sam se odlucila ici u bolnicu, i istina je da cekas ali doktorica koja me vodi sve mi ljepo objasni i sta pitam dodatno sve mi pojasni, stvarno su ljubazne i sestra i doktorica. Jedina mana je sto cekas, ali svugdje u bolnicama čekaš 

neznam kod kojeg doktora cu jer ce me frendica narucit pa da ja ne moram tamo samo zbog narucivanja pa onda opet na pregled...

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI