Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    08. Rujan 2014. 11:26

Jesam :) meni je 12.11.

zebrica

Nalah
    09. Rujan 2014. 08:19

Zebrica,ja ti idem kod dr.Vukovića privatno,ali on radi u Vinogradskoj i stvarno je odličan liječnik i prije svega čovjek

Pilici
    09. Rujan 2014. 12:32

Aha nisam vidjela ta dva doktora, ova mi se čini ok pa bi voljela da me vodi dokraja

zebrica

Iskrica1347
    23. Rujan 2014. 08:03

Dižem temu - zaboravila sam, za bebu u Vinogradskoj trebam uzeti i robicu za svaki dan ili samo za izlazak.. Čisto da znam da li da pakiram ili ne..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    23. Rujan 2014. 09:10

A ok. Hvala mmama. :)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Nyka
    23. Rujan 2014. 09:28

Kažu da ovisi u kojem dijelu mjeseca rodiš. Početkom mjeseca još imaju svega, no pred kraj više nema ničeg. Moje dijete je bilo na neonatologiji pa ja nisam o tome brinula, ali žene s kojima sam razgovarala su tako rekle. Moj savjet je - svakako spakirati, pa lako to odneseš doma jer ćeš i tako sve te stvari koristiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.