Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    24. Rujan 2014. 12:38

Zebrice naželost neznam...ja sam u Zgb...i baš na tu foru jer sam trudna uspjela sam se upisat kod mog ginekologa

Pilici
    24. Rujan 2014. 15:55

Piper eto nadam se da ce me primit ako se prebacim :) jer ovaj doktor je bas joj nesvida mi se nikako..
    Tina super moze a jel znas za neku doktoricu, rade bi da je zenska..

zebrica

marijana27
    12. Listopad 2014. 18:35

pozdrav mame i trudnice!imam jedno pitanje pa me zanima vase misljenje...naime termin mi je 25.10.i naravno torba za bolnicu je spremna,i nosim veliki kofer jer volim da su mi stvari sve lijepo slozene unutra a.ne da je sve nagurano..pa..pap me zanima jel sam jastvarno  luda kaj nosim tak veliki kofer il je to ok?! i da napomenem da su unutra stvari samo za bolnicu kaj mi bude trebalo

renata6
    13. Listopad 2014. 11:33

Ashraf, joj pa to ne mogu ni izgovoriti, taj definitivno nije od tuda, onda rađe neka ostane Gouda!!

• tea024
    14. Listopad 2014. 12:22

marijana  gdje treaš roditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.