Je doktori jesu svugdje po odjelima ili na operacijama jer ih nema dosta to stoji ali bila sam na pregledu u Vinogradskoj i možeš se prošetati, čekaonica je prostrana, uvijek ima mjesta za sjediti, možeš si prozor otvoriti ako nemaš zraka. Ja se nisam mogla požaliti na uvjete kao što sam čula npr za Petrovu.
Koliko znam moraš doći na bar jedan pregled u Vinogradsku prije poroda , naravno da te neće odbiti ako dođeš tamo roditi ali sigurno je bolje da se ranije upoznaš sa situacijom gdje što i kako.
Aha, inace se čeka 2-3 tjedna pa da znas da te moze ranije naruciti..
zebrica
Koje ste rodile nedavno u Vinogradskoj, znam da su sobe dvokrevetne i trokrevetne, da je beba cjelo vrijeme s nama, a neznam za posjete..
Koliko ljudi u jednom danu moze doci, i jel se ostaje dva ili tri dana u bolnici..neke vele da su drugi dan išle doma ako je sve uredu...hvala
zebrica
Ideš doma kad beba napuni 48 sati,pa kad to bilo,a posjete jedna osoba
Meni je odjelna sestra rekla u petak,išli smo svi s tečaja,da nema ni zamjene posjeta,odnosno 2 dana mora biti ista osoba; ja sam htjela da mi jedan dan dođe mama,drugi tata,obzirom da je dragi na porodu,a oni jedva čekaju da vide malu...ali tko zna na kraju,možda se uspijemo prošvercati.Uglavnom,vama je svima termin prije mene,pa vas molim da javite friške informacije po porodu
Sortiraj odgovore
Najstariji