ja sam rodila u vinogradskoj prije 3 god. i sad se spremam opet tamo za 2 mj. al tada jos nije bilo tako, bebe su onda ponoci odnosili i u posjete je moglo doci ljudi kolko hoces, a bebe su pokazivali kroz staklo... malo me ovo sad iznenadilo , al zvuci mi skroz ok.Inace , stvarno same pohvale imam za sve doktore tamo, bar one koje sam ja sela, isto tako i sestre i babicu na porodu. Nadam se da bu mi opet tako ugodno
ja sam rodila u vinogradskoj prije 3 god. i sad se spremam opet tamo za 2 mj. al tada jos nije bilo tako, bebe su onda ponoci odnosili i u posjete je moglo doci ljudi kolko hoces, a bebe su pokazivali kroz staklo... malo me ovo sad iznenadilo , al zvuci mi skroz ok.Inace , stvarno same pohvale imam za sve doktore tamo, bar one koje sam ja sela, isto tako i sestre i babicu na porodu. Nadam se da bu mi opet tako ugodno
Pa ustvari logično je,u to vrijeme je bilo 40 beba na odjelu,znači 40 mama,pa gdje bi svi stali u onu čekaonu pred prijemnom koja je 2x2.Mi smo vidjeli Grgića,činio mi se ok,na tečaju su bile Gall i Rudman-bez komentara,primalja Zita,Zila koja me oduševila,baš se vidi da žena obožava svoj posao i odmah nam je uvalila lutku da vježbamo dojenje,glavna sestra Blaženka koje je isto bila simpa,a na odjelu su mlade curke.
Nalah, mi smo izgleda bile na istom tečaju, prošli tjedan si bila, jel da?
Ja sam rodila u Vinogradskoj prije 5 mjeseci,ja sam imala ekipu u rađaoni mrak,babica Natalija je zakon,obilazili me svakih 20min a bila u rađaoni sam bila cijeli dan,mene je porodio moj doktor koji inače nije u rađaoni,on je na ginekologiji,ali Grgić je tokom dana sve obavljao,super doktor,zajebant i možete ga sve pitati.
A to što su bebe cijelo vrijeme u sobi kraj mama mi je katastrofa,jedva sam čekala da odem doma i da se naspavam ko čovjek,drečale su se iz svake sobe a sirote mame jedva hodaju a moraju sve,hraniti,premotavati,nositi...meni osobno to nije pasalo.
Tko te porodio?Svi kažu da je najgori taj period u bolnici,ja se nadam da će s malom sve biti ok,pa da čim prije šibamo doma
Kad su vizite ujutro?
Porodio me dr.Kraljević...e mene su ta 3 dana ubila dok nisam doma išla,došlo mi je da potpišem da idem prije....vizita je oko 8,pol 9,9...kako kad...a treći dan prođe vizita oko 8 i mi čekamo otpusna pisma..eee do 2 popodne smo čekale...do mi je bio najdulji period
Da,ako sam dobro vidjela jučer ujutro u prolazu u emisiji babybonus je bila sestra Blaženka, pokazali su rodilište u Vinogradskoj,danas je u 14.50 HRT2 repriza,ako nekog zanima
Kak ti je bilo inače tamo,osim poroda?
Meni je bilo u rađaoni super...mislim ekipa...a vjerujem da je to zbog Kraljevića,on je naš obiteljski prijatelj,fakat sve pet...ali zato soba,sestre...koma...sve mame ih stalno zovu jer neznaju kaj treba,jer je beba stalno s tobom...tako da su većina njih nadrkane...ugl ta tri dana ko tri tjedna...nemoš ni spavat jer hodnik ori od beba cijelu noć!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji