Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nknata
    23. Listopad 2014. 09:25

ja sam rodila u vinogradskoj prije 3 god. i sad se spremam opet tamo za 2 mj. al tada jos nije bilo tako, bebe su onda ponoci odnosili i u posjete je moglo doci ljudi kolko hoces, a bebe su pokazivali kroz staklo... malo me ovo sad iznenadilo , al zvuci mi skroz ok.Inace , stvarno same pohvale imam za sve doktore tamo, bar one koje sam ja sela, isto tako i sestre i babicu na porodu. Nadam se da bu mi opet tako ugodno 

nknata
    23. Listopad 2014. 09:26

ja sam rodila u vinogradskoj prije 3 god. i sad se spremam opet tamo za 2 mj. al tada jos nije bilo tako, bebe su onda ponoci odnosili i u posjete je moglo doci ljudi kolko hoces, a bebe su pokazivali kroz staklo... malo me ovo sad iznenadilo , al zvuci mi skroz ok.Inace , stvarno same pohvale imam za sve doktore tamo, bar one koje sam ja sela, isto tako i sestre i babicu na porodu. Nadam se da bu mi opet tako ugodno 

Nalah
    23. Listopad 2014. 09:35

Pa ustvari logično je,u to vrijeme je bilo 40 beba na odjelu,znači 40 mama,pa gdje bi svi stali u onu čekaonu pred prijemnom koja je 2x2.Mi smo vidjeli Grgića,činio mi se ok,na tečaju su bile Gall i Rudman-bez komentara,primalja Zita,Zila koja me oduševila,baš se vidi da žena obožava svoj posao i odmah nam je uvalila lutku da vježbamo dojenje,glavna sestra Blaženka koje je isto bila simpa,a na odjelu su mlade curke.

Nalah
    23. Listopad 2014. 12:20

Jesam

• inesskica
    25. Listopad 2014. 22:07

Ja sam rodila u Vinogradskoj prije 5 mjeseci,ja sam imala ekipu u rađaoni mrak,babica Natalija je zakon,obilazili me svakih 20min a bila u rađaoni sam bila cijeli dan,mene je porodio moj doktor koji inače nije u rađaoni,on je na ginekologiji,ali Grgić je tokom dana sve obavljao,super doktor,zajebant i možete ga sve pitati.
    A to što su bebe cijelo vrijeme u sobi kraj mama mi je katastrofa,jedva sam čekala da odem doma i da se naspavam ko čovjek,drečale su se iz svake sobe a sirote mame jedva hodaju a moraju sve,hraniti,premotavati,nositi...meni osobno to nije pasalo.

Nalah
    26. Listopad 2014. 08:17

Tko te porodio?Svi kažu da je najgori taj period u bolnici,ja se nadam da će s malom sve biti ok,pa da čim prije šibamo doma

Kad su vizite ujutro?

Nalah
    26. Listopad 2014. 09:21

Da,ako sam dobro vidjela jučer ujutro u prolazu u emisiji babybonus je bila sestra Blaženka, pokazali su rodilište u Vinogradskoj,danas je u 14.50 HRT2 repriza,ako nekog zanima

Nalah
    26. Listopad 2014. 09:25

Kak ti je bilo inače tamo,osim poroda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.