Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    14. Listopad 2014. 15:56

Haha gouda  Super cure, hvala na

zebrica

Pilici
    14. Listopad 2014. 15:59

Haha gouda, super cure hvala na informacijama, budem vas u porukama pitala kad ce mi zatrebat. 
    Da to i mene zanima s koferima, ja imam onaj kofer za put ali nije bas onaj skroz veliki,srednja neka veličina, imam i neseser putni.. Nebudu me cudno gledali kad dodem s tim?haha 

zebrica

Jojo5
    14. Listopad 2014. 20:16

I ja imam kofer, srednje veličine i taj će mi biti knap kako sam krenula .... Još ću imati torbu sa strane s dokumentima, grickalicama i slično...

Pilici
    14. Listopad 2014. 21:11

Pa da činio mi se veliki kofer ali bit ce taman..

zebrica

Iskrica1347
    14. Listopad 2014. 21:11

Ja imam polusrednji kofer i onaj dm-ov ruksakić sa strane.. I jedva sam sve zgurala unutra uz pelene, uloške i sl..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Nalah
    15. Listopad 2014. 08:32

Tko sve treba roditi u 12 mj? Ja sam predkraj

Nalah
    15. Listopad 2014. 09:49

Hvala ti.Pa baš i nema poroda u to vrijeme :/

Nalah
    15. Listopad 2014. 09:49

Tj.pred kraj

Nalah
    15. Listopad 2014. 10:29

Pripremite si nešto manje za početak,za tuširanje prije poroda će nam sigurno trebati japanke i ručnik,gel za tuširanje...a veliki kofer neka bude kod pratnje.

Ja si planiram svu dokumentaciju fotokopirati,da mi oni to još ne pogube.

Jojo ne znam koliko su ti grickalice pametne, jer ne daj bože da se desi da moraš na hitni carski za koji moraš biti skroz na prazan želudac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.