Porod u Vinogradskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    06. Rujan 2014. 12:07

Lilice, tak sam uzbuđena oko tebe! Pratim te još od prvih dana trudnoće i začas je došlo da je to to! Držim fige da sve prođe u njajboljem redu i da čim prije vidiš svoju mrvu.

Lilica
    06. Rujan 2014. 18:03

hvala ti puno draga   sutra mi je pregled pa ce ako nalazi budu ok, tj ak budem otvorena onda polako pocinjemo. tako sam uzbudena, napokon cu moci snjofkati tu mirisnu glavicu

Iskrica1347
    06. Rujan 2014. 18:08

Ajme, već sutra... Kud to vrijeme leti.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tejuska♡
    06. Rujan 2014. 18:49

Lilicee sretno priblizilo se opasnoo jos jakoo maloo

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Pilici
    06. Rujan 2014. 21:31

Lilice i ostale cure, kakva je doktorica Vesna(nemam blizu sad papire pa neznam prezime,onako plava zenska 50tak god). Bila sam na pregledu cini mi se ok doktorica, nije mi radila uzv rekla je da sad za sljedeci put se narucim al da to idem u neku drugu sobu. Kakvi du doktori ostali u vinogradskoj?
    Ps lilice sretno sutra javi nam se 

zebrica

pčelica9
    06. Rujan 2014. 21:45

Sretno lilice!!!

Pilici
    06. Rujan 2014. 22:35

Doktorica kosec. Super onda, i meni se cini dobrom doktoricom. Kad si ti rodila?

zebrica

Kokolina
    06. Rujan 2014. 23:07

Dr. Vesna Gall je preeedraga doktorica. Ja idem uvijek cetvrtkom na pregled kad je ona u trudnickoj. Bila sam sad u cetvrtak sa tocno 37 tj i rekla sam joj da se malo bojim poroda jer sam prvi put isla na dogovoreni carski, i ona se raspricala samnom i sve mi lijepo objasnila i smirila me. Jako draga i uvijek ima vremena objasniti sve kaj treba...

Pilici
    07. Rujan 2014. 13:01

Ja sam isto bila u četvrtak prije dva tjedna bila mi je kosec Kad je tebi termin kokolina

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.