opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    08. Prosinac 2014. 14:31

nije :(
    baš sam bila jadna, onak skužim da stavlja kaznu i počnem se brže gegati, dođem do njega i onak, kaj stvarno? a on, slegne ramenima i veli, da.  A reko jebiga onda nek sve ide k vragu.

cloudy
    08. Prosinac 2014. 14:46

trebala si mu ječmencom zaprijetit... baš je lik kreten... nama je u subotu murja prikečljila kaznu za parking...dragi se bio sparkao doslovno 5 min... kazna napisana u 9 i 13 mi došli u 9 i 16  ... i to jer je zadnji dio auta bio na dijelu koji je označen za bus... nije busno stajalište nego parking za faking bus...i stajalo nam je samo dupe od auta na tom dijelu... i sad ćemo se žalit... da želimo 1/3 kazne jer je 1/3 auta bila na tom mjestu (ja pofotkala dokaza radi) da sam samo naletila na murjaka brijem da bi se tak posvađala s njim ... uh... i to još na svetog nikolu nam napiše kaznu od 300 kn

ninach1903
    08. Prosinac 2014. 21:29

Moj trbuh je totalno u sirinu otiso zadnjih par tjedana, a i uspjela sam vidjet da na donjem djelu trbuha imam nekoliko onako ljepo plavih strija unatoc svom mazanju i trackanju  a s obzirom da sam natukla 20kg jos se cudim da nisam na sve strane strije dobila 

16.12.2014 <3 Lena <3

Zac11
    08. Prosinac 2014. 21:39

mene jučer počelo dolje peći i stalno (još češće) piškim... sutra idem u vinogradsku urinokulturu napravit pa ćemo vidjet... samo da nije eserihija coli :( možda mi se i bebica tako namjestila pa imam osjećaj da se ni ne moram s wc-a dizat... cure i moj trbuh je poprilično velik i ide u širinu dosta :) strija bar zasad nemam, mackam se s bademovim uljem svaku večer...

kleaiva
    08. Prosinac 2014. 23:24

Evo i mene  
    U trudnickoj danas jos bolje stanje, odmah druga na redu bila. Sve je ok, otvorena za prst i zabiljezeni trudici pripremni.  Kontrola opet u pon. ak ne rodim prije, tako rece dr. danas. I brusnica je ocito pomogla jer je peckanje nestalo a nalaz urina je super 

Sto se tice trbuha, imam onak spicast naprijed i sad se vec stvarno dosta spustio, decka nosim. Prosli put je bila curka a trbuh se rasirio na sve strane.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

tena123
    09. Prosinac 2014. 02:09

meni većina kaže da dečka nosim kao vide po trbuhu, a uopće nije, od početka je niže malo, i baš je onako okugal kao loptu da sam pojela, i da jaaako je ogroman, 

danas sam prvi puta bila na ctg-u, i prvo je spavala pa su je budili, pa im je bila pre aktivna i tako. koliko često idete na ctg, kaže mi doktor dva puta tjedno moram, meni je to puno jer mi se ne da stalno putovat i još pregledi , uh najrađe bi ovaj trnutak otišla rodit.

kleaiva koliko dugo si pila brusnicu? ja je pijem jer imam dosta bakterija u mokraći, naravno upale nema, danas sam podigla nalaz urinokulture. također pijem dva ili tri puta dnevno po pola limuna, primjetila sam da mi se bebica smirila zadnjih dana, možda nema mjesta više, a možda joj smeta taj limun (znam zvuči glupo) ali ne sviđa mi se to. mislim nije ništa zabrinjavajuće, malo malo se onako pomakne ili mrducka, ali prije je udarala i izvodila vratolomije "sve u 16.."

MalaMuca
    09. Prosinac 2014. 03:38

Pa ja mislim da se na ctg ide jednom tjednom (od 37. do 40. tjedna ne? )

tena123
    09. Prosinac 2014. 03:49

pa vjerojatno se i ide u ostatku zemlje, samo kod mog specijalnog doktora je naravno sve drugačije. dobro da ne moram svaki drugi dan, čudi me da ne moram..

kleaiva
    09. Prosinac 2014. 09:21

Ja sam išla na 38., 39. tt i idem u ponedjeljak na termin. Uzv. u bolnici  rade tek kada ideš na porod. Barem je tako na Merkuru.

Moguće da nema više mjesta pa se smirio bebač...tak je i meni, sad mi čak zna biti bolno dok se miče jer nabije nogicu na moje rebro pa se gura gore dolje 

Ne vjerujem da se zbog limuna smirio...Brusnicu sam pila 4 dana barem 3 puta dnevno, a i sad pijem ali kad se sjetim jer mi se malo već i zgadila. Što se tiče limuna budi oprezna s količinom jer ti on zna promijeniti kiselost urina pa ti pokaže nestvaran nalaz.

Sad gledam vrijeme kad ste noćas pisale..i skužim da sam bila budna u isto vrijeme i skoro se išla logirati jer nisam mogla zaspati  Bit će da je noćas nešto trudničko bilo u zraku 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.