opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    09. Prosinac 2014. 11:39

Nr znam kako se zove ali cu saznat ( imam veza u rodilistu) jer se nije niti potpisa na nalazu. Neki stari perverznjak koji je dok me pregledava prica kako pici u grcku na santorini na godisnji i kako se tamo svi jebu?!? Tim rijecnikom dok je cackao po meni. Ma inace su mi svi dole super al ovaj mi se zgadio na prvu.Fuj fuj fuj. Znam da oni to vise rade rutinski kao na traci ali malo ljudskosti ne bi skodilo bar dok sam ko od majke rodjena raskrecena ispred tebe. Bas me iznervira.

cloudy
    09. Prosinac 2014. 11:44

crnamala.... o bože... i njih ima svakakvih ...

Sara9
    09. Prosinac 2014. 11:49

Zato i pitam, jer dole sam srela samo normalne doktore..Koji lik..

kimito
    09. Prosinac 2014. 12:00

lonny, čestitam! 

kimito
    09. Prosinac 2014. 12:02

Cure koje iščekujete želim vam da krene što prije!!! Vjerujem da vam je već dosta svega.. još malo, još malo.. :)

Dea23
    09. Prosinac 2014. 12:40

Lonny čestitke! 
    Joj cure ja se tak super osjećam (samo da se ne ureknem sad puj-puj). Sutra ulazim u 36. tjedan, nema žgaravice, spavam ko top, mala se smirila, spustila, niš mi nije teško osim sagnut se  I plačem na SVE, al dobro kaj sad. I moja "trudnica muž" se isto plače haha

renata6
    09. Prosinac 2014. 12:43

Dea

I moja "trudnica muž" se isto plače haha

Ha ha zar je i on u drugome stanju??

Dea23
    09. Prosinac 2014. 12:52

Naravno. Rekao je jučer da ne smijem peć kolače kad rodim, tak da on smršavi 

lily13
    09. Prosinac 2014. 12:57

Dea

Naravno. Rekao je jučer da ne smijem peć kolače kad rodim, tak da on smršavi 

hahaha baš si me nasmijala! 

lily13
    09. Prosinac 2014. 12:55

Crnamala ako je stariji, deblji i sijede kose onda je to ludi Vuković, izrazito nepristojan i bezobrazan doktor! 

Malamuca nemoj se nervirati oko gluposti, curki je još lijepo u maminoj pupi, iako ti jedva čekaš, shvaćam te jer sam to prošla s prvom i kad sam mislila da neću nikad odjednom počela curit plodna voda! 

Lonny čestitam na maloj princezi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani