opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mara22
    09. Prosinac 2014. 15:37

hvala ninach1903, ma muči me to što je sutra neki popust  pp u mome dm-u i3 kupiš i 1 dobiješ gratis , plus još 15 % na to umanjenio platiš. isto imam kao i ti plus jedan paket violete uk. 240 kom, pa si mislim stalno su te akcije koozmo i ostali, jel mi to pametno, usput onda neznam koje veličine odabrati

crnamala
    09. Prosinac 2014. 15:45

Lily po opisu bi to mogao biti taj doktor Vukovic.Sad sam se smirila al bas mi je doslo da ga zadavim.

Sretno svima koji sitno broje. Meni ako su i falili termin onda je to u par dana jer sam i ja racunala oko 10-og dan gori doli ali je moj "maleni" uvik bio napredniji malo visinom i kilazom  a zadnji mjesec uopce ne znam koliko je dobio tako da ce biti iznenadjenje. Tata mu je ima 4500 a stric koji je prenesen 5200!!!! O happy day!

crnamala
    09. Prosinac 2014. 15:49

A sto se tice pelena uzela sam samo mali pampers paket, od konzuma dobila jedan. A kad rodim netko ce u dm-a otic uzet one besplatne + kupit ako treba. Ne zelim gomilat jer su stalno neke akcije a i ne znam koji broj ce nam trebat.

crnamala
    09. Prosinac 2014. 15:50

A sto se tice pelena uzela sam samo mali pampers paket, od konzuma dobila jedan. A kad rodim netko ce u dm-a otic uzet one besplatne + kupit ako treba. Ne zelim gomilat jer su stalno neke akcije a i ne znam koji broj ce nam trebat.

Nalah
    09. Prosinac 2014. 16:24

https://www.multipluscard.hr/djecji-klub/pogodnosti

Zac11
    09. Prosinac 2014. 16:30

jesam hvala :)

ninach1903
    09. Prosinac 2014. 17:23

Zac samo da te obavijestim da ces na njihov poklon bon za gratis pelene cekat preko mjesec dana  al poslje ti salju knjizice sa kuponima za popust na djecje stvari, ja ju bas danas dobila 

16.12.2014 <3 Lena <3

Zac11
    09. Prosinac 2014. 17:37

hvala, taman mi je termin za malo vise od mj. dana, osim ako ne rodim ranije :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani