opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    09. Prosinac 2014. 15:49

A sto se tice pelena uzela sam samo mali pampers paket, od konzuma dobila jedan. A kad rodim netko ce u dm-a otic uzet one besplatne + kupit ako treba. Ne zelim gomilat jer su stalno neke akcije a i ne znam koji broj ce nam trebat.

crnamala
    09. Prosinac 2014. 15:50

A sto se tice pelena uzela sam samo mali pampers paket, od konzuma dobila jedan. A kad rodim netko ce u dm-a otic uzet one besplatne + kupit ako treba. Ne zelim gomilat jer su stalno neke akcije a i ne znam koji broj ce nam trebat.

Nalah
    09. Prosinac 2014. 16:24

https://www.multipluscard.hr/djecji-klub/pogodnosti

Zac11
    09. Prosinac 2014. 16:30

jesam hvala :)

ninach1903
    09. Prosinac 2014. 17:23

Zac samo da te obavijestim da ces na njihov poklon bon za gratis pelene cekat preko mjesec dana  al poslje ti salju knjizice sa kuponima za popust na djecje stvari, ja ju bas danas dobila 

16.12.2014 <3 Lena <3

Zac11
    09. Prosinac 2014. 17:37

hvala, taman mi je termin za malo vise od mj. dana, osim ako ne rodim ranije :)

MalaMuca
    09. Prosinac 2014. 18:32

Joj cure, ja sam cijeli dan danas spavala od kad sam došla iz TA xD
    crnamala, ajde budemo još malo izdržale. Ninach tebi isto držim fige da što prije krene.  Ko zna, možda baš sve mi koje smo u terminu rodimo isti dan :D bude puno bebica tu :D

Zac11
    09. Prosinac 2014. 19:43

vjerujem da vam je cure već dosta i da ste nestrpljive, ali samo neka sve bude u redu, kad god da bude :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.