hvala ninach1903, ma muči me to što je sutra neki popust pp u mome dm-u i3 kupiš i 1 dobiješ gratis , plus još 15 % na to umanjenio platiš. isto imam kao i ti plus jedan paket violete uk. 240 kom, pa si mislim stalno su te akcije koozmo i ostali, jel mi to pametno, usput onda neznam koje veličine odabrati
Lily po opisu bi to mogao biti taj doktor Vukovic.Sad sam se smirila al bas mi je doslo da ga zadavim.
Sretno svima koji sitno broje. Meni ako su i falili termin onda je to u par dana jer sam i ja racunala oko 10-og dan gori doli ali je moj "maleni" uvik bio napredniji malo visinom i kilazom a zadnji mjesec uopce ne znam koliko je dobio tako da ce biti iznenadjenje. Tata mu je ima 4500 a stric koji je prenesen 5200!!!! O happy day!
A sto se tice pelena uzela sam samo mali pampers paket, od konzuma dobila jedan. A kad rodim netko ce u dm-a otic uzet one besplatne + kupit ako treba. Ne zelim gomilat jer su stalno neke akcije a i ne znam koji broj ce nam trebat.
A sto se tice pelena uzela sam samo mali pampers paket, od konzuma dobila jedan. A kad rodim netko ce u dm-a otic uzet one besplatne + kupit ako treba. Ne zelim gomilat jer su stalno neke akcije a i ne znam koji broj ce nam trebat.
Zac samo da te obavijestim da ces na njihov poklon bon za gratis pelene cekat preko mjesec dana al poslje ti salju knjizice sa kuponima za popust na djecje stvari, ja ju bas danas dobila
16.12.2014 <3 Lena <3
hvala, taman mi je termin za malo vise od mj. dana, osim ako ne rodim ranije :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji