Samo da vam mahnem iz bolnice!
Nas je ljepotica iznenadila 9 dana prije termina.
Stigla u nedjelju u 10:52 ujutro, 47 cm, 3050 g.
Predivna mala princezica!
Evo me domeka iz trudničke :D čak nisam bila cijelo prijepodne tam :D
Niš, sve oke, dosta plodne vode, posteljica super. Moram jedino otić sutra dat urin na mikrobiološki kad me zeza mjehur. I doć opet za 2 dana.
Cure, tak mi se neda tam hodati svaka dva dana, bila sam danas pol sata na ctg-u jer se mala nikak nije htjela razbuditi (valjda kad smo cijelu noć bile budne).
Ja fakat imam osjećaj da nikad nebum rodila. I znate kaj mi je sad najgore, mislim si ajde prenesem tjedan dana, a kaj ako bude više, onda bum za božić u bolnici. Bezveze se sekiram jelda?
E i sad nakon pregleda mi i sukrvica ide i užasan mi je bil pregled, kolko god je doktorica bila nježna i to sve, nisam se opće mogla opustiti jer dok sam vidla te metalne pizdarije odmah mi je mrak na oči pal.
Malamuca evo i ja taman doma nakon asc i to trece! Danas mi napokon uspili pogledat plodnu vodu kazu blago mlijecna to je mislim dobar znak! Doktor totalni kreten doslo mi je da ga zadavim ja pitam onda ssam ipak nesto otvorena a on meni ni pet ni sest nego i ovo smo na silu napravili nemojte me nista pitat jadno ste otvoreni. Seronja da oprostite na izrazu.
Pun mi je kufer plodne vode nisam nocas nista spavala jer sam imala grceve u trbuhu ( valjda laznjaci) em je moj mali divljak skakao do 4 ujutro! Ovaj zadnji tjedan ce me satrat natecena sam, ogromna, placem za sitnicu em se osjecam nesposobna zena i mama kad ne mogu ni otvorit se. sorry na duzem postu al bas mi je tribalo da se iskukam nekome.
joj draga.... pa njoj se fakat van ne da.... budeš ti to odradila sve do božića i onda doma uživala u francuskoj i kolačima :) jesu ti bar ikakve trudiće zabilježili?
Mala Muca nemoj se nervozirati, vjerujem da ti je već dosta, ne možeš protiv prirode, a kad krene krene... opusti se maksimalno, možda se baš tad pokrene, ovako si non stop u nekom grču. Da ludnica je tamo odlaziti svaki drugi dan ali gledaj sa vedrije strane, nisi u bolnici i bar još malo možeš biti domeka i uživati koliko je to moguće. Zamisli da u bolnici tek čekaš, dani bi ti bili kao tjedni...Sad će to skoro, samo što nije, da, i vidiš da ti je i pregled kaos, bolno znači to je sad tu, samo što nije. Drž se!
Nr znam kako se zove ali cu saznat ( imam veza u rodilistu) jer se nije niti potpisa na nalazu. Neki stari perverznjak koji je dok me pregledava prica kako pici u grcku na santorini na godisnji i kako se tamo svi jebu?!? Tim rijecnikom dok je cackao po meni. Ma inace su mi svi dole super al ovaj mi se zgadio na prvu.Fuj fuj fuj. Znam da oni to vise rade rutinski kao na traci ali malo ljudskosti ne bi skodilo bar dok sam ko od majke rodjena raskrecena ispred tebe. Bas me iznervira.
Sortiraj odgovore
Najstariji