opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    08. Prosinac 2014. 09:03

Tina.. Nosim muskica i stomak mi je ogroman od pocetka ne znam jeli to ima veze sa spolom možda jer su muskici obicno veci. Zadnji mjesec ti beba najviše i dobije na tezini pa je logicno i da trbuh puno naraste. Mazsla sam se biobazom i dosad kuc kuc nema strija. A za bradavice pokušaj odmah sa  kremama za bradavice za dojilje mizda ti to pomogne ili kantarion ulje bar je prirodno.

Bljubica
    08. Prosinac 2014. 10:46

Neni, ja sam u 32tj sad, a od 20tj mi trbuh raste za točno 1cm svaki tjedan - znam jer mjerim i bilježim 

Tina0208
    08. Prosinac 2014. 12:00

eh sad cu bit ko ProudMomy... samo cu vam mahnut jer imam posla preko glave i ne stignem nista... selimo se ovaj tjedan i do grla sam zatrpana... kad navecer odlucim da je dosta igram se sa curkom i fakat nis ne stignem... nadam se da ce uskoro bit boljih dana... puse saljem svimaaa....

Laura 21.08.2014 :-*

Dea23
    08. Prosinac 2014. 12:13

Meni se danas čini ko da mi se smanjio trbuh  A općenito je "otišao"negdje dolje 

Tonka18
    08. Prosinac 2014. 12:21

meni se proširio stomak zadnjih dva tjedna uzasno a strija ima svugdi  i kako sam samo lezala i jela u bolnici mislila sam da sam dobila najmanje 5 kila u 2tj ka ono jutros na pregledu od zadnjeg pregleda prije 3tj sam izgubila 2 kg :)

Neni5
    08. Prosinac 2014. 12:32

Bljubica nas dvije smo tu po terminu, ja svoj nisam mjerila, a vidim da raste sad još brže, pa se pitam do kada će, sa prvim sam ovolika išla roditi 

Dea beba se gnjezid priprema za van, koliko još imaš?

Kažu da kad se nosi curica da se ide u širinu, da stomak i ne ide toliko "van", a meni je baš na špic, neka ga baš mi je lijep 

Dea23
    08. Prosinac 2014. 12:47

35+5 sam. Rekao je dr prošli tjedan da je jako nisko se spustila.

ena2203
    08. Prosinac 2014. 12:53

Ja nemam veliki trbuh. Nosim curu i 6 mj sam trudna. Nisam ni na kilaži baš dobila puno, strijama, za sad, ni traga, ali imam još vremena za raskravit se i ostrijit. Iako, vježbam i aktivna sam, mažem se Palmersom i odlično se osjećam pa se nadam da će takoo dobro biti do kraja. :D

cloudy
    08. Prosinac 2014. 14:07

Tina... uživajte u selidbi :) napokon svoji na svom 

MalaMuca
    08. Prosinac 2014. 14:21

Ja sam danas dobila kaznu za parkiranje xD Mislila sam da budem samo 5 minuta u dućanu i na kraju vraga, zadržala se, brbljala i lik mi napiše kaznu. Trebala sam počet glumit da imam trudove i molit ga da mi oprosti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.