opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    09. Prosinac 2014. 13:34

Ja se isto super osjećam,sutra ulazimo u 38 tjedan

lily13
    09. Prosinac 2014. 13:38

Curke kakvi vam je iscjedak, meni je zadnjih dana dosta vodenast?! Sad sam malo čitala po internetu, pa me uhvatila panika da nije možda plodna voda, visoko prsnuće vodenjaka... 

Vmnina
    09. Prosinac 2014. 13:41

lonny cestitkee !

ninach1903
    09. Prosinac 2014. 14:08

Lonny cestitam!
    Ja sam se prestala nervirat kaj sam presla termin 5 dana, moja mrva je ljepo aktivna, evo upravo stuca  i sve si mislim da mi je krivo određen termin posto je to termin po zadnjoj mengi koje se nisam tocno mogla sjetit kad je bila, a i kad sam kod svoje dr isla na uzv svaki put mi je rekla da je beba za tj dana manja i ja ju sad ocekujem oko 15.-og pa me mozda i ranije iznenadi 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    09. Prosinac 2014. 14:18

Ja zbog šećera smijem prenijeti samo tjedan dana,a onda indukcija,o happy day
    u petak sam opet u Vinogradskoj,možda se nekaj desilo u međuvremenu

• mara22
    09. Prosinac 2014. 14:45

Lonny cestitam, to je super kad malo urani ako si spremna naravno...
    evo ja dva tjedna prije termina uspjela spakitati torbu za bolnicu. danima sam se sborila s  lijenošću, još naravno nisam niti sve od bebice oprala niti popeglala, nekako pregovaram sa svojim malim mišom da ne žuri pa ćemo uspjeti sve pospremiti , pa nek onda krene i da smo do Božića domeka...
    cure jeste li vi koje ćete koristiti jednokratne pelene nakupovale frpu njih ili paket,  dva?
    pozz

ninach1903
    09. Prosinac 2014. 15:20

Ja sam uzela 2 paketa pampers newborn 2-5kg, u konzumu dobila paket gratis radi uclanjenja u njihov djecji klub i kad rodim saljem dragog u dm po gratis paket premium pampers jer sam i kod njih clan babybonus kluba. Ja mislim da mi je to za pocetak dosta, a poslije cemo kupovat po potrebi kad vidim otprilike kolko dnevno pelena odlazi

16.12.2014 <3 Lena <3

• mara22
    09. Prosinac 2014. 15:37

hvala ninach1903, ma muči me to što je sutra neki popust  pp u mome dm-u i3 kupiš i 1 dobiješ gratis , plus još 15 % na to umanjenio platiš. isto imam kao i ti plus jedan paket violete uk. 240 kom, pa si mislim stalno su te akcije koozmo i ostali, jel mi to pametno, usput onda neznam koje veličine odabrati

crnamala
    09. Prosinac 2014. 15:45

Lily po opisu bi to mogao biti taj doktor Vukovic.Sad sam se smirila al bas mi je doslo da ga zadavim.

Sretno svima koji sitno broje. Meni ako su i falili termin onda je to u par dana jer sam i ja racunala oko 10-og dan gori doli ali je moj "maleni" uvik bio napredniji malo visinom i kilazom  a zadnji mjesec uopce ne znam koliko je dobio tako da ce biti iznenadjenje. Tata mu je ima 4500 a stric koji je prenesen 5200!!!! O happy day!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.