Lonny, pojma nemam za ispite, nemoj ni pitati xD Nemam pojma, nadam se da nekak budem, makar rekli su mi da ako ne budem stigla svih 5, da mogu prebaciti neke za 6.mjesec.
Makar, nije ništ teškoga, čisto štrebanje tak da mislim da budem mogla, vanredno sam na učiteljskom fakultetu, smjer razredne nastave.
lonny, stres bas zna zafrkavat posteno. Ja kad se bas nazivciram prokrvarim na dva dana, slicno menzisu.
Igorovabebica, ceestitaaaaam :))))
MalaMuca, na nekim fakultetima prof. dopustaju da se polaze u terminu koji se dogovori s njima van ispitnih rokova, samo preko studomata se prijavi ispit u uobicajnom terminu. Sretno :)))
14.06.2014. L ♥
Igorovabebica znala sam ja da si ti umjesto u TA produzila u rađaonu Cestitam!
16.12.2014 <3 Lena <3
vidim ja o vrištanju raspravljaju koje nisu rodile još.. najbolji mi je komentar znam ja da boli ali ono da moraš vikat.. hahahahah, jao ne znate vi još ništa.. ja sam vikala a samom izgonu, i da bilo mi je lakše.. e sad da vrištim svaki trud to mi je too much
url=https://lilypie.com]
igorovabebica cestitke na malom zlatu :) nadam se da je sve proslo ok i da ste dobro :)
Igorovabebica :) čestitam...sad uživajte,mazite se,pazite :)
mmama.... meni je jasno da boli...pogotovo izgon...al opet kažem...to vrištanje za vrijeme trudova mi je nejasno....ova koju sam ja čula za vrijeme tečaja vrištala je dobrih 45 min...
Igorovabebica i ja se pridružujem čestitkama
Što se tiče vrištanja, ajme grozno za čuti, dok sam rađala prvog jedna je tako vrištala a u međuvvremenu psovala kako je imala snage za sve to pitam se
uf uf ima nas svakakvih
Mene se culo kod izgona...I to dobrano jer su se trudovi preklapali posto su me nakrcali sa svim I svacim..drip, gel, busenje vodenjaka, nesto za brze otvoranje I tako jos nesto za otvaranje, 7 sati dripa na maks da bi indukcija cim prije prosla, nalijeganje na trbuh, rucno sirenje, padanje otkucaja, epiziotomija I laceracija perineuma, popucala ko u prici. Od otvora do otvora. Nije me uopce bilo briga ako ce mi tko sto reci za vristanje, ali I nisu jer im je sve bilo jasno. Jedno je vristat od boli...da se razumijemo imam vrlo visok prag tolerancije na bol...to je samo ukratko. Najvaznije mi je od svega da je moje dijete zivo I zdravo. :)
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji