Kod mene sve super :) isto sam dosta žefna ovih dana..al da pokucam uspijem se bar naspavat :) kolica nam stižu 13.1. još kindebt moramo uzet ...to ja stalno odgađam...da mi ne skuplja prašinu... ubija me ovo vrijeme bez sunca....nadam se samo da će ga nekad uskoro biti bar malo... a što se šetnji tiče...ja ak bude lijepo vrijeme planiram tamo sredinom 2 mj krenut po malo :)
tako sam i ja nekako mislila, mozda i pocetak 3.mj :) ja si preko dana odspavam sat dva pa ajde, nisam toliko umorna...
Ja sam par puta odspavala po danu pa onda nisam mogla po noći al zaspim oko 9 navečer pa mi je ok
e vidis, ja prije 1 nikako :( mozda bi trebala vec u 10 spavati pa me preko dana nebi umor uhvatio... Inace, dosta sam aktivna i po kuci i secem psica par puta dnevno, tako da, bas mi pase da se legnem popodne malo...
Ja zaspim oko 1-2 ujutro pa se budim u 6 i budna sam do 8-9 pa spavam do podne i onda tek zaspem oko 1-2. I takav mi je ritam jer me em sve boli em beba luduje u te sate kad se budim a kad spavam ja spava i beba. I naravno najproduktivnija sam od 7-8 navecer do ponoći.Tada sve stignem napravit i totalno sam zamijenila noć za dan čini mi se s obzirom da noć padne u 5 popodne :)
ja sam opet na spavanju od 11 do 7, al buđenje po noći svakih 2 sata na wc...grrrrrr...e to me ubije :)
Sutra opet u trudničku na pregled, al vidim i sama da se još ništa ne događa
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
kleaiva, javi kak je bilo u trudničkoj, ja idem u utorak, točno na termin.
valjda bum rodila do kraja tjedna :(
ja se nikako ne mogu naspavati. Legnem oko 23, a budim se u pet na posao i to mi nikako nije dosta.
Sva sreća, uskoro godišnji
Ne mogu zamislit da ovakva nikakva moram ići na posao. Iskrena ću bit... Da radim negdje gdje moram raditi u određene sate svaki dan mislim da bi bila jedna jako živčana i hormonalna trudnica s obzirom da me uvijek nešto negdi boli i smeta i da mi ljudi idu strasno na zivce.Ne znam postoji li tema o tome ali meni mama je radila u vrtiću do skoro kraja trudnoce znaci nije posao di bas mozes puno sjedit ili lezat :D a ja sam sva nikakva. Nocas se dizem iz kreveta i ne mogu hodat... Ono pridržavam se za zid od bolova u ledjima... Tocno osjecam da je kicma a i vjezbe sam radila i svasta :(
Tako mi i treba kad sam se čudila frendici sto prva tri mjeseca nije mogla iz kreveta od niskog tlaka i mucnina a ja picila okolo ko na baterije. Stigla me kazna -.-
Ja sam od 24 tjedna na bolovanju, isto nisam mogla izdržavat na poslu, pogotovo jutarnje smjene, a i popodnevne haha uvatilo bi me spavanje oko 2-3 sata pa bi zijevala kao lavica baš mi je bilo neugodno, a i stomak mi je bio velik i nisam imala baš mjesta
Baš sam vas htjela pitati trudnice koje ste pri kraju, a i mamuške koje ste rodile Koliko vam je rastao trbuh zadnja 2 mjeseca?
Neki dan sam imala osjećaj da će mi se raspuknuti koliko se raširio i koliko je napet bio, za sada se ne vide strije, ali kad bebica izađe garant će se vidjeti.... Više ne mogu trenerke nosit sve mi spadnu i srolaju se, pa ako je kraća majica eto mog stomačića van
Još sam vas tila pitat
Imam na jednoj sisi ranicu koja mi se stvorila kad je maleni dojio i "vratila se" odmah na početku trudnoće- brisanjem ručnikom nakon tuširanja
ima li načina da to saniram do poroda, mažem bademovim uljem i biobazom-običnom, postoji li kakva kremica koja bi to zacijelila?
Nema me nema na forumu onda vas zaspem pitanjima, a čitam ja vas, mob mi neda da pišem a tlaka mi je uzimat laptop i s njime se borit
evo vam svima cvjetić, neka vam danas bude lip dan, kod nas napokon
Sortiraj odgovore
Najstariji