Ma i ja kad me jako boli znam stenjati i tako mumljati pa mi bude lakše.
Zaista ne želim niti volim ikoga omalovažavati, svako ima drugi prag bola, ali to je fakat zvučalo kao vrištanje u lošem, niskobuđetnom horor filmu.
Meni je gori moj "otvor". Već par godina imam problema sa čestom i premekanom stolicom (možda sam malo preotvorena o tome, sorry)
Bila sam i na pretragama, ali ništa mi nisu našli pa smo zaključili da mi je to od nervoze. Naime svaki put kad se uzrujam ili kad me nečega strah (tipa prije ispita ili sad u trudnoći kad sam se prije svakog pregleda brinula dal će sve biti u redu) sam na wcu nekoliko puta dnevno i po pol sata.
E to su bolovi!
Ja sam bila i na uzv i na gastroskopiji i na kolonoskopiji i sve je ok. Imam malo jači gastritis, ali to sam znala i prije pretraga, ali ovo sa stolicom je samo glupi odgovor mog tijela na stres. Muž me zna zezati da se ne smije ni poriječkati samnom jer odmah završim na wcu.
Uf, tako je i meni bilo-nekada zbog zatvora sam mislila da imam trudove... ali i to je prošlo. Beba stigla u srijedu, danas doma. Bolji poklon nisam mogla poželjeti. Jako je dobra beba. :D
Tena ja sam jucer u TA stala na njihovu vagu doduse u cizmama i ciloj opremi pa mi je pokazala 6 kg vise nego na mojoj doma i u moje dr pa nisam znala dal da protestiram ili se pocnem smijat. I govorim ja sestri da je to ipak nemoguce a ona pa sta vam odgovara da vam napisem i tako.ja prihvatim tih 6 kg računam kad nakon poroda izgubim tih 6+ 8 (nadam se) stvarnih osjecat cu se kao twigy!
Cloudy igrackice su super!
Čestitam od srca! I baš mi je drago da je sve dobro prošlo i da je bebica dobro i dobra!
Igorovabebica cestitam!
Sad mozemo i mi ostale pomalo
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji