opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    06. Prosinac 2014. 21:23

Ma i ja kad me jako boli znam stenjati i tako mumljati pa mi bude lakše. 
    Zaista ne želim niti volim ikoga omalovažavati, svako ima drugi prag bola, ali to je fakat zvučalo kao vrištanje u lošem, niskobuđetnom horor filmu.

lonny
    06. Prosinac 2014. 21:47

Meni je gori moj "otvor". Već par godina imam problema sa čestom i premekanom stolicom (možda sam malo preotvorena o tome, sorry)
    Bila sam i na pretragama, ali ništa mi nisu našli pa smo zaključili da mi je to od nervoze. Naime svaki put kad se uzrujam ili kad me nečega strah (tipa prije ispita ili sad u trudnoći kad sam se prije svakog pregleda brinula dal će sve biti u redu) sam na wcu nekoliko puta dnevno i po pol sata.
    E to su bolovi!

lonny
    06. Prosinac 2014. 22:23

Ja sam bila i na uzv i na gastroskopiji i na kolonoskopiji i sve je ok. Imam malo jači gastritis, ali to sam znala i prije pretraga, ali ovo sa stolicom je samo glupi odgovor mog tijela na stres. Muž me zna zezati da se ne smije ni poriječkati samnom jer odmah završim na wcu.

Igorovabebica
    06. Prosinac 2014. 22:42

Uf, tako je i meni bilo-nekada zbog zatvora sam mislila da imam trudove... ali i to je prošlo. Beba stigla u srijedu, danas doma. Bolji poklon nisam mogla poželjeti. Jako je dobra beba. :D

crnamala
    06. Prosinac 2014. 22:45

Tena ja sam jucer u TA stala na njihovu vagu doduse u cizmama i ciloj opremi pa mi je pokazala 6 kg vise nego na mojoj doma i u moje dr pa nisam znala dal da protestiram ili se pocnem smijat. I govorim ja sestri da je to ipak nemoguce a ona pa sta vam odgovara da vam napisem i tako.ja prihvatim tih 6 kg računam kad nakon poroda izgubim tih 6+ 8  (nadam se) stvarnih osjecat cu se kao twigy!  

Cloudy igrackice su super!

lonny
    06. Prosinac 2014. 22:49

Čestitam od srca! I baš mi je drago da je sve dobro prošlo i da je bebica dobro i dobra!

kleaiva
    06. Prosinac 2014. 23:00

Igorovabebica cestitam! 
    Sad mozemo i mi ostale pomalo

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.