pregledah forum i nisam primjetila da ima ovakva tema... ok, skužila sam da se na raznim temama priča o svemu i svačemu, ali... nekak mi se čini da bi ovakva tema možda mogla proći... uglavnom, mjesto na kojem možemo pričati o svemu i svačemu (i trudnoći i temamam nevezanima uz trudnoću) ako mislite da nije ok... brišite.. ako mislite da je ok, slobodno se raspišite :) ja se ovdje već osjećam ko doma hehe
Super ideja za temu. Thumbs up
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
eto... drago mi je da se nekome sviđa :) ma vidjela sam po drugim forumima da imaju slične teme, pa rekoh zašto ne i ovdje... sad sam se tu nekako udomaćila, pa mi se ne da ići po drugim forumima :) eto za početak... u kojem ste tjednu...i od kud ste?
Vec sam i ja razmisljala o ovakvoj temi, s obzirom da nam se vec sve pobrkalo i svuda pisemo o svemu :-). Ali uvijek nekako zaboravim.
Nisam u nikojem tjednu, majka 15 mjesecnog malog princa :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
dobrodosla cloudy... ja sam u 34tt i iz zagorja sam...
jesi trudnica???
Laura 21.08.2014 :-*
I meni je na ovom forumu najdraže biti druge ni ne koristim osim ako nešto čitam :-)
Mi smo 34+3tt ,iz Zd smo, živimo u Zg, a porod će biti u Zadru :-)
12+3 smo danas i iz Zagreba, rodit ću u Petrovoj. Od kud si ti cloudy i di ćeš roditi?
ja sam friška (kolko-tolko) ovo bi mi trebao biti 9 tjedan, ali videjet ćemo što će dr. reći u srijedu... ja sam iz sk... i u sk planiram roditi...
Super ideja za temu - sve pohvale!
Mi smo 31 + 3, iz Slavonije, i očekuje nas porod u Vinkovcima, krajem kolovoza...
Krešimir 19.08.2014. <3
ljetna beba... :) i ja sam rođena krajem kolovoza ... prvi dan djevice.. a ako sve bude ok ja ću imati zimsku siječanjsku bebu .. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji