jao stala sam na vagu i ne znam tko se više šokirao ja ili ona, ako ovako nastavim ne da ću dobit strije po nogama nego ću ih dobit po tabanima jbt.
a kad smo kod požurivanja moj Dr. Kreten mi je rekao da ne smijem imati spolne odnose 4 tjedna prije poroda i najmanje 4 poslje, mislim to je kod njega pravilo za sve trudnice. iako nisam nešto aktivna, ali ne slušam ga uopće i kad mi dođe ja to napravim, pa ti dokaži da jesam, eh da u pon krećem na ctg kod njega na moju opću zalost a baš sam se nadala da ću to obavljat u bolnici
To je zabrana samo tako ili? Jer ak to svima kaže to je glupost...bar za ovaj dio prije poroda... možda on ne dobiva pa zato govori takve stvari trudnicama moj je rekao da smijemo dok god se osjećam ok
ma da to su njegove gluposti to on govori općenito ne samo meni. Ma luđak pa mislim da baš svi doktori govore kako se možeš seksat do poroda bez problema, neki kažu čak da je poželjno zbog otvaranja bla bla.. samo kod njega se ne smije.. a šta reći..
mislim naravno ako je sve uredu, a ja imam urednu trudnoću tako da.. sorry doktore..
super, preslatke su mi.
I ja mislim da baš takvo vrištanje nije potrebno, dapače, koliko sam pričala sa ženama, kad stvarno boli za poluditi nemaš ni snage za vrištati!
Mislim da je to vristanje vise od nekog straha i panike mozda.. ja isto kad me boli jako ( tipa kad imam zatvor :D ) skakucem i cucim i cinim mmmmmmmmmmmmm i disem brzo. tako mi dodje. Ne znam jeste imali bol od zatvora. Neki dan mi je dragi mislio da su mi poceli trudovi, srce mu stalo. A ja na wc-u :D
Sortiraj odgovore
Najstariji