opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zac11
    06. Prosinac 2014. 19:22

uuuu curke, evo da se i ja priključim, mislila sam do poroda riješiti još dva ispita koja su mi ostala ali nikako da se primim knjige... budem kao i MalaMuca u drugom mj. ako ću uopće moći izaći iz kuće zbog bebice :/ danas sam nešto umorna i neda mi se ništa, samo papam čokoladu i ležim, ide mi na živce ova kiša... mogla bi i ja sutra neki kolač s jabukama ili barem kompot napravit... :)
    cure bacite se s mužićima u akciju i možda ubrzate proces, iako kužim, meni se sad već neda imati odnose, a mjesec dana do poroda sam :(
    cloudy ove igračkice su vam mrak :)

cloudy
    06. Prosinac 2014. 19:53

Ma curke...to samo mislite da vam se ne da...tak i meni..mi onda kad me  ovaj moj nagovori se pitam zašto mi se nije dalo :)
    zac...fala :) eto,trudimo se hihi
    kako ti izdržavaš ovih zadnjih mjesec dana? Jesi sve riješila?

Zac11
    07. Prosinac 2014. 16:18

cloudy

Ma curke…to samo mislite da vam se ne da…tak i meni..mi onda kad me  ovaj moj nagovori se pitam zašto mi se nije dalo :)
    zac…fala :) eto,trudimo se hihi
    kako ti izdržavaš ovih zadnjih mjesec dana? Jesi sve riješila?

sve je više manje ok, teško spavam, mala mi je po noći dosta aktivna, a i mene muči nesanica, dobro, kako koji dan... idem stalno na wc, a i dosta sam žedna, pijem jako puno tekućine... to je uglavnom to, još uvijek sve po malo pripremam, završila sam s pranjem i peglanjem robice, imam još par stvari kupiti za bolnicu da torba bude spremna skroz do kraja... nisam se još dogovorila s dragim šta ćemo s kolicima, ali mislim si da se ne trebam žurit s obzirom da prvih mjesec, dva sigurno neću ići s njom u šetnju... osim doktoru a za to mi je ok jaje tj. as.
    sad u petak idem na uzv pa ti javim koliko je teška čišto zbog usporedbe, jer vama koje ste tu negdje blizu mog termina dosta su velike bebice :) vidjet ćemo... baš sam nestrpljiva :D
    kako si ti? sve je ok?

tena123
    06. Prosinac 2014. 20:00

jao stala sam na vagu i ne znam tko se više šokirao ja ili ona, ako ovako nastavim ne da ću dobit strije po nogama nego ću ih dobit po tabanima jbt.
    a kad smo kod požurivanja moj Dr. Kreten mi je rekao da ne smijem imati spolne odnose 4 tjedna prije poroda i najmanje 4 poslje, mislim to je kod njega pravilo za sve trudnice. iako nisam nešto aktivna, ali ne slušam ga uopće i kad mi dođe ja to napravim, pa ti dokaži da jesam, eh da u pon krećem na ctg kod njega na moju opću zalost a baš sam se nadala da ću to obavljat u bolnici

cloudy
    06. Prosinac 2014. 20:11

To je zabrana samo tako ili? Jer ak to svima kaže to je glupost...bar za ovaj dio prije poroda... možda on ne dobiva pa zato govori takve stvari trudnicama  moj je rekao da smijemo dok god se osjećam ok

tena123
    06. Prosinac 2014. 20:14

ma da to su njegove gluposti to on govori općenito ne samo meni. Ma luđak pa mislim da baš svi doktori govore kako se možeš seksat do poroda bez problema, neki kažu čak da je poželjno zbog otvaranja bla bla.. samo kod njega se ne smije.. a šta reći..

tena123
    06. Prosinac 2014. 20:16

mislim naravno ako je sve uredu, a ja imam urednu trudnoću tako da.. sorry doktore..

cloudy
    06. Prosinac 2014. 20:17

Hahah pazi samo da ne sazna   koji lik...

tena123
    06. Prosinac 2014. 20:26

cloudy

Hahah pazi samo da ne sazna   koji lik…

da da, neka dokaže ako može

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani