opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    07. Studeni 2014. 22:22

Dada draga nadam se da ce odluciti sam ranije izaci. Bas je neposlusna beba hihihi

kimito
    08. Studeni 2014. 04:24

Hej cure, hvala vam svima na cestitkama  ja i dalje u vinogradskoj, bebica kat iznad mene u inkubatoru. Dobila je i zuticu pa se sunca.. Kod nje smijem dva puta dnevno, jednom do sad su mi je izvadili van da se malo pomazimo, nadam se kad prodje zutica da ce to bit cesce. Ona je zasad dobro, prima infuziju, poceli su joj davat dohranu, ali ja sam se drugi dan pocela izdajat i doslo mi je mlijeko tako da joj sad daju moje mlijeko. Totalno sam zaljubljena u nju, jedva cekam da idemo doma, a kad ce to bit ne zna se..sve ovisi kako ce napredovat i dobivat na kilazi. Glupo mi je sto dok je u inkubatoru nema dojenja i sto u posjete ne mozemo muz i ja skupa nego jedan po jedan. Ona je divna, ima tamnu kosicu, preslatka napucena usta..ma sva je medena jako mi je tesko gledat druge mame s bebicama oko mene :(  tu sam do daljnjega, rekli su da mogu ostat i ako bas zelim mogu ici doma, ali nekako mi je draze bit tu u bolnici, blizu nje..da dodjem doma bez nje bilo bi mi jako tesko! Sigurna sam da kad im zafali kreveta da sam prva na redu ic doma. Kako ste mi vi? Tko je sad prvi na redu? Zebrica? Mozda se vidimo na odjelu..

Boška2
    08. Studeni 2014. 08:47

Kimito draga,drzi se i budi jaka! Zelim da sto prije dobijete na tezini kako bi mogli doma. I ni slucajno se ne zivciraj,misli samo na nju i kako ce vam biti lijepo kad dodete doma! Tako da ne osjeti nervozu preko mlijeka! 

<3<3<3 Karl <3<3<3

LuKi5
    08. Studeni 2014. 09:13

Kimito drzi se...ono najgore je iza vas...Jos malo pa cete biti svi skupa doma I uzivati u mazenju sa svojom princezom. Nadoknaditi cete sve sate I dane odvojenosti. Bolje da joj zutica prode dok je jos u bolnici. Tako da kad dodete doma puno lakse se priviknete obje na dojenje. Sto brzi oporavak I tebi I bebici zelim 

14.06.2014. L ♥

cloudy
    08. Studeni 2014. 09:31

Kimito... drži se draga...nadam se da će proći i žutica i da će malena uskoro krenut dobivat na težini pa da ćete uskoro doma tati :) a onda ste stalno skupa...
    zebrice....držim fige da krene uskoro :)
    dada...pa šta je tim klincima da su tak mladi i tak tvrdoglavi.....držim fige da se okrene i spusti i krene van uskoro :)

Pilici
    08. Studeni 2014. 09:34

Kimito draga jos jednom cestitke, drzi se, nadam se da se mala bude brzo zbuckala da idete doma cim prije jel ti dobila vec na tezini sto ili jos nije?
    Super sto nisi popucala ni rezana..
    Meni je termin za 4 dana nisam jos svjesna kako je to jako blizu, nadam se svojim trudovima za par dana moram hopsat po lopti i setat 

zebrica

Pilici
    08. Studeni 2014. 09:50

Hvala cloudy..

zebrica

Pilici
    08. Studeni 2014. 09:50

Hvala cloudy..

zebrica

Tina0208
    08. Studeni 2014. 10:46

kimito sve ce bit supetr.... najteze je proslo... koliko morate imat kilica da idete doma??
    zebrica tebi je vec termin???? ja zivim u nekom ludom snu...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.