Mene pitaju ja ima kažem što mi treba, prije bi mi bilo kao neugodno a sada ako me pitaju ljepo im kažem što da kupe kada već ionako će nekaj kupiti. I da frendice su super ali familija voli pametovati...
ja za sad svima govorim da s pelenama i vlaznim maramicama nemogu fulat, toga nikad dosta
16.12.2014 <3 Lena <3
Kums meni je termin 24.11 planiram u Vinogradskoj se poroditi . Nadam se ne prije vremena Tvoj je plan isto u Vinogradskoj?
Je malo panika se osjeti kada nam se svima približio datum!
A gde nam je Dada? Ona nam je u terminu već par dana.
Rode su nam nekako tihe. Vrijeme je da se oglase hehhe. A samo se ti smij i tebi je frka bila.
Drage moje evo me..:)
Jos smo u komadu, jucer sam bila na pregledu, i dalje otvorena 1,5cm, gledala mi je doktorica plodnu vodu kaze da sve uredu na nalazu vidim da je napisala mljecnost i isla sam na 3kat na ctg sve uredu, kontrola za tjedan dana ako prije nekrene Brojimo jos 5 dana, nije me jos ulovio strah
Mislim da je pocelo ciscenje po 4-5 puta na dan moram na wc..
Jucer i danas malo bila stresom okruzena, zbog mjesanja njegovih i mojih..plus moja osjetljivost pa sve skupa..
Sutra mi dolaze postavljat radijatore samo su tri pa bi trebalo bit gotovo sutra
Kako ste mi vi??di nam je dada??kimito kako je bebica?mammam decki su ti bas slatki. Vidim cure u nekoj panici sa pakiranjem, sigurno je sigurno hehe
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji