opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    07. Studeni 2014. 18:32

Meni pise jos 7 tjedana.. uf uf priblizilo se 

Jojo5

Dva tjedna do termina odjećica sva oprana, torba spremna i evo jučer dobila komodu za bebu e sada moram preslagivati stvari  a kao teško mi palo usput moram odabrati u čemu će mali doma .
    Ostalo mislim prepustiti dragom, dok sam u bolnici nek ordinira kako hoće s razmještajem i ostalim pripremama . Moraju i oni nekaj raditi

renata6

OOO! Osjeti se neka panika na ovoj temi, svi žure, spremaju!!

kums
    07. Studeni 2014. 18:40

gdje je zebrica jel kome poznato?????????????

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

cloudy
    07. Studeni 2014. 18:41

Meni su rekli poklonit komodu ali tek kad se beba rodi..a to isto je i svekrva rekla za madrac i posteljinu...i ide mi to na živce...jer ja bi sve do nove godine riješila da kasnije mogu u miru čekat da krene akcija... i to mi baš kida živce

renata6
    07. Studeni 2014. 18:44

Pa, šta, nek ju poklone sad, baš će ti onda biti do komode, ovako bi si sve već posložila!!!Čemu čekati??Joj ja to tak ne volim, ako hoćeš dat daj odmah, čemu načekivanje, beba je skoro tu, i da se sve riješi!!

MalaMuca
    07. Studeni 2014. 18:45

ne kužim to poklanjanje takvih stvari nakon kaj se beba rodi, ne kužim, kaj buš preslagala stvari dok dođeš iz bolnice doma? bezveze

ninika11
    07. Studeni 2014. 18:48

Ja isto ne razumijem poklanjanje nakon kaj se beba rodi tako nekih stvari.. bas kaj velite mos mislit kako ce mi se dati preslagivat hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.