Ma Ljudi su blesavi I gotovo! To mi zvuči ko one babske priče da se ne valjaju prije vremena kupovat bejbi stvari...
I blago vam se svima šta ste brzo, baš sam ljubomorna :D
Užas, kak su ljudi glupi. Pokloniti nakon kaj se beba rodi?! Pa kaj nemaju razumijevanja da si mi to hoćemo lijepo u miru složiti? A i glupo je kad dođeš iz bolnice još na sve to slagati stvari!
Mene su isto svi stalno ljutili jer kao zašto kupujem ranije. E pa:
1. Lakše mi je svaki mjesec izdvojiti nešto novaca, nego odjednom novac za sve, a nije da bebi malo treba.
2. U hodu lakše "hvatam" što trebam, kupujem pažljivije i manje toga ću izostaviti.
3. Lakše mi je pobogu sada nego 10 dana prije termina haha i pospremati i hodati po dućanima.
4. Nikad ne znaš kad će te uloviti trudovi!
5.Svi su bili takvi samo nama sad pametuju
meni je termin za 4 tjedna - 5.12. a sad cemo vidjet kaj ce rec u vinogradskoj kad na pregled dođem, nije me strah poroda al me strah da me iz nekog razloga ne zadrze ranije u bolnici kak imaju praksu neki doktori...meni jos kinderbet nije stigao, jos moram ic kupit robicu za izlazak iz bolnice...i najbitnije - spakirat torbu za rodiliste gledala sam te popise kaj sve treba ponjet u bolnicu od pocetka trudnoce i sad ispada da cu to pakirat kad me trudovi uhvate, jer sve drugo slazem i spremam osim toga
16.12.2014 <3 Lena <3
meni su frendice cak rekle nek im napisem kaj mi treba i da ce mi one kupit i dat ranije ako ocu jer mi ovako i onako planiraju donjet nesto kad dođu vidjet bebu ja sam sretna sto sam okruzena normalnim ljudima koji cak djele normalne i korisne savjete bez prodika i pametovanja
16.12.2014 <3 Lena <3
Tako je, a ne da nemaš pojma šta ćeš dobiti, pa na babinama dobiješ 15 pari čarapica i 34 bodija, a nigdi onoga šta ti triba :D
od familije komunicicram samo s bratom na svu srecu, a majka mi za cudo bozje samo govori da ce sve bit ok i da ne brinem a od dragog familija isto nista, jedino se njegova majka ponudila da AKO ZELIM da ce mi doc pomoc kad dođem iz bolnice da nebudem prve dane sama dok dragi radi. kad vidim kakve vi muke mucite sa kojekakvim pametnjakovicima ja sam super odusevljena sa svojima
16.12.2014 <3 Lena <3
Nalah...i samoj mi je tako...ja ko da sa zidovima pričam...baš sam dragom bila rekla nek kaže staroj da ak nam to hoće kupit nek uzme prije božića jer ja kasnije ne želim ništa...il ću ja to kupit pa nek ona sebi kupuje madrac i posteljinu....baš bi mi bilo zakon da ležim u bolnici i razmišljam joj jel su kupili il ne madrac....ok i kolica ću dobit kasnije...nekad sredinom 1 mj...al ona mi neće ni trebati tih 1 mj dana... i rekao je da će joj reći pa bumo vidili...ko da će se ne znam šta desit...
Sortiraj odgovore
Najstariji