opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    07. Studeni 2014. 18:45

ne kužim to poklanjanje takvih stvari nakon kaj se beba rodi, ne kužim, kaj buš preslagala stvari dok dođeš iz bolnice doma? bezveze

ninika11
    07. Studeni 2014. 18:48

Ja isto ne razumijem poklanjanje nakon kaj se beba rodi tako nekih stvari.. bas kaj velite mos mislit kako ce mi se dati preslagivat hahah

Sara9
    07. Studeni 2014. 18:59

Ma Ljudi su blesavi I gotovo! To mi zvuči ko one babske priče da se ne valjaju prije vremena kupovat bejbi stvari...

I blago vam se svima šta ste brzo, baš sam ljubomorna :D

Dea23
    07. Studeni 2014. 19:01

Užas, kak su ljudi glupi.  Pokloniti nakon kaj se beba rodi?! Pa kaj  nemaju razumijevanja da si mi to hoćemo lijepo u miru složiti? A i glupo je kad dođeš iz bolnice još na sve to slagati stvari!
    Mene su isto svi stalno ljutili jer kao zašto kupujem ranije. E pa:
    1. Lakše mi je svaki mjesec izdvojiti nešto novaca, nego odjednom novac za sve, a nije da bebi malo treba.
    2. U hodu lakše "hvatam" što trebam, kupujem pažljivije i manje toga ću izostaviti.
    3. Lakše mi je pobogu sada nego 10 dana prije termina haha i pospremati i hodati po dućanima.
    4. Nikad ne znaš kad će te uloviti trudovi!  
    5.Svi su bili takvi samo nama sad pametuju 

ninach1903
    07. Studeni 2014. 19:12

meni je termin za 4 tjedna - 5.12. a sad cemo vidjet kaj ce rec u vinogradskoj kad na pregled dođem, nije me strah poroda al me strah da me iz nekog razloga ne zadrze ranije u bolnici kak imaju praksu neki doktori...meni jos kinderbet nije stigao, jos moram ic kupit robicu za izlazak iz bolnice...i najbitnije - spakirat torbu za rodiliste  gledala sam te popise kaj sve treba ponjet u bolnicu od pocetka trudnoce i sad ispada da cu to pakirat kad me trudovi uhvate, jer sve drugo slazem i spremam osim toga 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    07. Studeni 2014. 19:13

Amen

Nalah
    07. Studeni 2014. 19:13

na deu

ninach1903
    07. Studeni 2014. 19:20

meni su frendice cak rekle nek im napisem kaj mi treba i da ce mi one kupit i dat ranije ako ocu jer mi ovako i onako planiraju donjet nesto kad dođu vidjet bebu  ja sam sretna sto sam okruzena normalnim ljudima koji cak djele normalne i korisne savjete bez prodika i pametovanja 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    07. Studeni 2014. 19:24

Ma drugo su frendice....meni samo svi iz familije pametuju

Sara9
    07. Studeni 2014. 19:25

Tako je, a ne da nemaš pojma šta ćeš dobiti, pa na babinama dobiješ 15 pari čarapica i 34 bodija, a nigdi onoga šta ti triba :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI