Drage moje evo me..:)
Jos smo u komadu, jucer sam bila na pregledu, i dalje otvorena 1,5cm, gledala mi je doktorica plodnu vodu kaze da sve uredu na nalazu vidim da je napisala mljecnost i isla sam na 3kat na ctg sve uredu, kontrola za tjedan dana ako prije nekrene Brojimo jos 5 dana, nije me jos ulovio strah
Mislim da je pocelo ciscenje po 4-5 puta na dan moram na wc..
Jucer i danas malo bila stresom okruzena, zbog mjesanja njegovih i mojih..plus moja osjetljivost pa sve skupa..
Sutra mi dolaze postavljat radijatore samo su tri pa bi trebalo bit gotovo sutra
Kako ste mi vi??di nam je dada??kimito kako je bebica?mammam decki su ti bas slatki. Vidim cure u nekoj panici sa pakiranjem, sigurno je sigurno hehe
Drage moje evo me..:)
Jos smo u komadu, jucer sam bila na pregledu, i dalje otvorena 1,5cm, gledala mi je doktorica plodnu vodu kaze da sve uredu na nalazu vidim da je napisala mljecnost i isla sam na 3kat na ctg sve uredu, kontrola za tjedan dana ako prije nekreneBrojimo jos 5 dana, nije me jos ulovio strah
Mislim da je pocelo ciscenje po 4-5 puta na dan moram na wc..
Jucer i danas malo bila stresom okruzena, zbog mjesanja njegovih i mojih..plus moja osjetljivost pa sve skupa..
Sutra mi dolaze postavljat radijatore samo su tri pa bi trebalo bit gotovo sutra
Kako ste mi vi??di nam je dada??kimito kako je bebica?mammam decki su ti bas slatki. Vidim cure u nekoj panici sa pakiranjem, sigurno je sigurno hehe
hvala ti, ja imam neki filing da budeš do srijede rodila već... nezz zakaj, nezz od kud evo tako mi došlo ovaj tren, čak i preko vikenda da bi moglo krenut. heheheh

url=https://lilypie.com]
zebrica
Ja ti draga idem vec neko vrijeme jer sam od bolnickog prebacena gore na vodenje trudnoce. Imam pregled sad 17. Dugo mi je sad izmedu pregleda bilo. Valjda ce biti sad cesce
hvala ti, ja imam neki filing da budeš do srijede rodila već… nezz zakaj, nezz od kud evo tako mi došlo ovaj tren, čak i preko vikenda da bi moglo krenut. heheheh
Nadam se da bude, samo da sve ide svojim tokom prirodnim, indukcija i carski nebi to htjela nikako ali naravno samo da bude sve uredu sa bebicom..
Sta rade tvoji decki??
Dada sta ce te ostavit do poroda, jesi otvorena sta ??
Dada sta ce te ostavit do poroda, jesi otvorena sta ??
Zatvorena skroz. Mali sjedi na visoko negdje pod rebrima i ne mrda prema dolje - prkosi gravitaciji.
Zato me je i strah indukcije: mogu se mučit' satima a da se ništa ne dogodi.
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji