Ja isto normalno pijem kavu svaki dan...nisam od 6 do 13 tjedna jer mi je smetala ali nakon toga ju normalno pijem...
ja na početku nisam ništa od toga.. nije mi pasalo. al krajem drugog tromjesečja kad sam sve isprobala onda rekoh ajmo i to probati i eto upalilo...
Baš imam potrebu,mislim čim ju sanjam a proći će me sigurno nakon 2 šalice
Zebrica-sada smo kupili kinderbetić i trebam samo oprati madrac i posteljinu (već se peru) i to staviti n< kinderbet i sve je spremno za maloga. Doduše, dragome je pukla kutija dok je kinderbet nosio uz stepenice pa nam sada ima dvije ogrebotine na rešetki (budemo ih prefarbali).
Kava-fali mi, mada ju ne pijem, pijem samo kakao ili Nescaffe.
ja pijem normalnu kuhanu kavu svaki dan. ove instant su mi odvratne. nisam pila jedino na početku jer mi je smetala i nisam imala želju. sad normalno pijem šalicu kave dnevno. svugdje piše da je ok piti kavu u malim količinama.
Ja sam pila crnu, tursku kavu 1-2 salice dnevno kroz cijelu trudnocu...evo sad dojim, i dalje je normalno pijem...
Imala sam zelju za pivom u trudnoci par puta, pa sam popila pola case pive kad mi se pila, i sve je ok..
Ne kuzim zasto nebi popila kavu ako je toliko sanjas, pa nece ti nista biti od jedne il dvije salice??
Ja isto pijem kavu, svako jutro šalicu. I čašu crnog vina ponekad, za krv
Sortiraj odgovore
Najstariji