opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    08. Studeni 2014. 13:49

Ja isto normalno pijem kavu svaki dan...nisam od 6 do 13 tjedna jer mi je smetala ali nakon toga ju normalno pijem...

ninika11
    08. Studeni 2014. 13:51

ja na početku nisam ništa od toga.. nije mi pasalo. al krajem drugog tromjesečja kad sam sve isprobala onda rekoh ajmo i to probati i eto upalilo...

Nalah
    08. Studeni 2014. 13:53

Baš imam potrebu,mislim čim ju sanjam   a proći će me sigurno nakon 2 šalice

Igorovabebica
    08. Studeni 2014. 13:54

Zebrica-sada smo kupili kinderbetić i trebam samo oprati madrac i posteljinu (već se peru) i to staviti n< kinderbet i sve je spremno za maloga. Doduše, dragome je pukla kutija dok je kinderbet nosio uz stepenice pa nam sada ima dvije ogrebotine na rešetki (budemo ih prefarbali).  
    Kava-fali mi, mada ju ne pijem, pijem samo kakao ili Nescaffe. 

Nalah
    08. Studeni 2014. 14:22

cloudy,super si na slikicama u članku

Nixie
    08. Studeni 2014. 14:29

ja pijem normalnu kuhanu kavu svaki dan. ove instant su mi odvratne. nisam pila jedino na početku jer mi je smetala i nisam imala želju. sad normalno pijem šalicu kave dnevno. svugdje piše da je ok piti kavu u malim količinama.

Nalah
    08. Studeni 2014. 14:32

Jedva čekam da mala i ja odemo na kavicu i kolače u cookie factory

DarijaZ
    08. Studeni 2014. 14:34

Ja sam pila crnu, tursku kavu 1-2 salice dnevno kroz cijelu trudnocu...evo sad dojim, i dalje je normalno pijem...
    Imala sam zelju za pivom u trudnoci par puta, pa sam popila pola case pive kad mi se pila, i sve je ok..
    Ne kuzim zasto nebi popila kavu ako je toliko sanjas, pa nece ti nista biti od jedne il dvije salice??

Nixie
    08. Studeni 2014. 14:43

http://www.roda.hr/article/read/kofein-i-trudnoca

ja se vodim ovim :-D

Dea23
    08. Studeni 2014. 14:52

Ja isto pijem kavu, svako jutro šalicu. I čašu crnog vina ponekad, za krv 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.