Da Tina sjecam se ko jucer da je bilo kad sam se prijavila na klokanicu ti si mi prva zazelila dobrodoslicu
zebrica
kimito, čestitam ti! nadam se da će ti brzo proći vrijeme provedeno u bolnici i da ćete brzo kući! :-)
Kinito-draga moja, drži mi se i čuvaj sebe i svoje maleno zlato! Želim da što prije stignete kući i budete zajedno i nadoknadite što sada niste stalno jedna uz drugu. Vidjeti ćeš da će sve biti super! Puse tebi i izljubi malenu kada je vidiš! Želim vam puno sreće i brzo dobivanje kilica!!
Zebrica-bome, lijepo je bebici unutra pa joj se ne žuri. Bože, ja za mjesec dana rađam... meni je sve to tako nestvarno...
Ja nisam pila kavu od kad sam saznala da sam trudna,već sam par puta sanjala da ju pijem i stalno mi miriši-jel bi bilo ok da si kupim onu bez kofeina? Znate neku dobru?
ja pijem kavu normalno od kraja drugog tromjesečja jer ništa mi drugo za probavu nije pomagalo. s tim da popijem kad me zatvori. znači ne svaki dan. a za žgaravicu ništa osim cole mi nije pomagalo i isto tako nije to svaki dan. i malac je super i raste fino i sve je dobro.
ma samo velim. tako da slobodno tu bez kofeina. al ja ti stvarno ne znam koju. bude se javila neka koja se više kuži u to
Sortiraj odgovore
Najstariji