opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    08. Studeni 2014. 10:49

Da Tina sjecam se ko jucer da je bilo kad sam se prijavila na klokanicu ti si mi prva zazelila dobrodoslicu 

zebrica

Tina0208
    08. Studeni 2014. 11:18

da...sjecam se... proletilo je...

Laura 21.08.2014 :-*

Nixie
    08. Studeni 2014. 11:32

kimito, čestitam ti! nadam se da će ti brzo proći vrijeme provedeno u bolnici i da ćete brzo kući! :-)

Igorovabebica
    08. Studeni 2014. 11:44

Kinito-draga moja, drži mi se i čuvaj sebe i svoje maleno zlato! Želim da što prije stignete kući i budete zajedno i nadoknadite što sada niste stalno jedna uz drugu. Vidjeti ćeš da će sve biti super! Puse tebi i izljubi malenu kada je vidiš! Želim vam puno sreće i brzo dobivanje kilica!!  
    Zebrica-bome, lijepo je bebici unutra pa joj se ne žuri. Bože, ja za mjesec dana rađam... meni je sve to tako nestvarno... 

Pilici
    08. Studeni 2014. 12:44

Da  Jel ti sve vec spremno ili jos imas slaganja

zebrica

Nalah
    08. Studeni 2014. 13:33

Ja nisam pila kavu od kad sam saznala da sam trudna,već sam par puta sanjala da ju pijem i stalno mi miriši-jel bi bilo ok da si kupim onu bez kofeina? Znate neku dobru?

ninika11
    08. Studeni 2014. 13:37

ja pijem kavu normalno od kraja drugog tromjesečja jer ništa mi drugo za probavu nije pomagalo. s tim da popijem kad me zatvori. znači ne svaki dan. a za žgaravicu ništa osim cole mi nije pomagalo i isto tako nije to svaki dan. i malac je super i raste fino i sve je dobro.

Nalah
    08. Studeni 2014. 13:41

Ja bih rađe bez kofeina,pa ako netko ima preporuku

ninika11
    08. Studeni 2014. 13:43

ma samo velim. tako da slobodno tu bez kofeina. al ja ti stvarno ne znam koju. bude se javila neka koja se više kuži u to

Nalah
    08. Studeni 2014. 13:45

Ima nescafe,našla sam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.