opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    08. Studeni 2014. 18:03

Ja sam prije trudnoće pila tursku kavu bez šećera i uvijek cigarete uz to, onda mi se oboje zgadilo, a sad pred kraj trudnoće bi si tak spušila cigaretu da vam to nemrem opisati, kava ne, nego cigarete, a neću u inat svemu, ak do sad nisam zapalila nebum ni do kraja i tak se nadam da nebum opet počela jer fakat je bezveze.

Nixie
    08. Studeni 2014. 18:35

ja sam prestala s cigaretama čim sam počela planirati trudnoću (zato sam se i zdebljala u tih 10 mjeseci :-D), al kavu ne dam :-D
    što se nosa tiče, i moj je začepljen i kašljem, tako da sam i ja na kamilici :-D

tena123
    08. Studeni 2014. 19:00

e pa baš mi je palo na pamet da s obzirom na trudnoću i prestanak pušenja kile i nisu tako strašne, nadam se da ću i ja sad prestat pušit jer je bezveze ali ako pijem pivu ili kavu onda moram zapalit a inače nisam baš puno pušila, odnosno i prije trudnoće sam se borila da ne pretjerujem i da mi kutija traje što duže, sada mislim da dok budem dojila opet neću pušit a kako ću bit salno uz bebu i kasnije neće baš puno prilike bit za cigarete..

Dea23
    08. Studeni 2014. 20:51

Meni su se cigarete tolko zgadile cure moje. I nadam se da će tako i ostati. Pušit sam prestala bez problema, krize nemam, bježim od dima ko vrag od tamjana, ako sam duže u zadimljenom odma mi je muka i bježim se doma prati jer si sva smrdim 

tena123
    08. Studeni 2014. 20:59

pa meni je isto jako čudno kako sam se bez problema ostavila cigarete, mislila sam da će biti sto puta teže, ali kad pomislim na moju malenu malenu bebicu jednostavno nemam srca povući sav taj dim, nekako me savjest pocme peci..

ninika11
    08. Studeni 2014. 21:09

Ja nisam ni pusila osim ponekad uz cugu. Mm isto tako. Sad smo cak doma zabranili pusenje jer mi je u boravku njegova komodica i ne zelim da mi sve smrdi po cigaretama

Dea23
    08. Studeni 2014. 21:12

Mi u stanu nikad nismo pušili jer je mali i zavuče se taj dim i u zavjese, posteljinu, zidove. A sad pogotovo ;) Iako ima ljudi koji nam zbog toga ne žele doć u goste. Što mi je totalno retardirano. Imamo balkon i odi tam zapalit. I ja dok sam pušila, ako mi je netko rekao da se kod njega ne puši ili da izađem zapalit nisam se ljutila, niti mi je to bio razlog da se ne dužim s tom osobom.

ninika11
    08. Studeni 2014. 21:16

Mi draga nemamo ni balkon I isto mali stan. I kad smo rekli da ukidamo pusenje u stanu neki su komentriali pa tko ce ti dolaziti. Ja onak onaj tko zeli me vidjeti. Mene i moju obitelj.

Dea23
    08. Studeni 2014. 21:18

Baš. Pa kaj dolaze k nama pušit?! Haha

ninika11
    08. Studeni 2014. 21:21

Hahaha bas. Napusavaj se doma. Kao nije to to ako uz kavu ne puse. Ma daj molim te. Onda ne dolazi i bok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.