opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    08. Studeni 2014. 14:55

Nalah  
    i ja isto pijem tursku najčešće nekad ness ali oduvijek pijem s mlijekom i jednu i drugu...nekad mi se zalomi i dvije šalice a neki dan sam popodne popila i onu 3 u 1 nakon 2 normalne... i mislim da ne može kava baš pretjerano naštetit...a bome se i s čašom pive znam počastit kad mi dođe...ma sve je ok u granicama normale

Sara9
    08. Studeni 2014. 15:37

I ja pijem kavu normalno, u početku takodjer nisam jer nisam ništa mogla of mučnina. Ali sada jednu dnevno s mlijekom bez ikakve panike, da osjećam da mi ne paše ne bi, al ovako nemam straha! I da, dok nisam saznala da sam trudna znala bi popiti energetsko piće, al isti dan kad se pojavio plus odmah sam prestala, to je ultra nezdravo za trudnice I bebe, ali I za sve druge jer ima velike količine konzervansa, umjetnih spojeva I enormno puno šećera.

Nalah
    08. Studeni 2014. 16:24

Nisam neka kavopija,valjda mi je zato tak kad ju ne pijem

Nalah
    08. Studeni 2014. 16:26

Jedino si dugo želim Senseo,frendica ga ima i prefina mi je ta kava,u kafićima mi rijetko koja sjedne,sve su mi nekak slabe

tena123
    08. Studeni 2014. 16:41

ja sam pila valjda litre kave crne turske s malo šećera, ali kad sam ostala trudna zgadila mi se i ne pijem je još uvijek jer me ne vuče ni najmanje, da me baš uhvati želja vjerojatno bi popila salicu s mlijekom tek toliko. više se bojim kad bi je popila da me ne uhvati želja za cigarama jer mi nekad i ovako znaju mirisat, a isto sam prestala čim sam test napravila..

Dea23
    08. Studeni 2014. 17:03

Nos mi se začepio. Ima ko kakav recept? Operil navodno ne smijem 

Dea23
    08. Studeni 2014. 17:22

Hvala LuKi!  Probat ću obje metode hehe

Nalah
    08. Studeni 2014. 17:26

Luki kraljica!Na sve ima odgovor,dobri duh foruma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.