Nalah
i ja isto pijem tursku najčešće nekad ness ali oduvijek pijem s mlijekom i jednu i drugu...nekad mi se zalomi i dvije šalice a neki dan sam popodne popila i onu 3 u 1 nakon 2 normalne... i mislim da ne može kava baš pretjerano naštetit...a bome se i s čašom pive znam počastit kad mi dođe...ma sve je ok u granicama normale
I ja pijem kavu normalno, u početku takodjer nisam jer nisam ništa mogla of mučnina. Ali sada jednu dnevno s mlijekom bez ikakve panike, da osjećam da mi ne paše ne bi, al ovako nemam straha! I da, dok nisam saznala da sam trudna znala bi popiti energetsko piće, al isti dan kad se pojavio plus odmah sam prestala, to je ultra nezdravo za trudnice I bebe, ali I za sve druge jer ima velike količine konzervansa, umjetnih spojeva I enormno puno šećera.
Jedino si dugo želim Senseo,frendica ga ima i prefina mi je ta kava,u kafićima mi rijetko koja sjedne,sve su mi nekak slabe
ja sam pila valjda litre kave crne turske s malo šećera, ali kad sam ostala trudna zgadila mi se i ne pijem je još uvijek jer me ne vuče ni najmanje, da me baš uhvati želja vjerojatno bi popila salicu s mlijekom tek toliko. više se bojim kad bi je popila da me ne uhvati želja za cigarama jer mi nekad i ovako znaju mirisat, a isto sam prestala čim sam test napravila..
Sortiraj odgovore
Najstariji