Njega kože - osipi, prištići, suhoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    06. Siječanj 2015. 11:02

OK HVALA RENCY

MalaMuca
    06. Siječanj 2015. 12:10

Užasno sam jadna, skužila sam da mi Duna ispod jednog pazuha ima male ranice, valjda joj nisam dobro namazala poslije kupanja (kad je sva stisnuta još uvijek) i sad ne znam s čim da mažem? Sudocrem? pavlovićeva, kantarion?

MarijaŠ
    06. Siječanj 2015. 17:48

MalaMuca

Užasno sam jadna, skužila sam da mi Duna ispod jednog pazuha ima male ranice, valjda joj nisam dobro namazala poslije kupanja (kad je sva stisnuta još uvijek) i sad ne znam s čim da mažem? Sudocrem? pavlovićeva, kantarion?

Kad smo mi jos bili u bolnici moj je maleni imao onak manje regadice na trbuhu, od položaja u mome trbuhu kako mi je pedica objasnila. Mazala sam mu to Betrion kremicom, ona je dosta masna i jako brzo je to zacijelilo, odmah za dan-dva. E sad, ne znam, mislim da se ona dobiva samo na recept... Sudocrem mi je mozda malo prejaka za to.

Krešimir 19.08.2014. <3

renata6
    06. Siječanj 2015. 17:50

MalaMuca

Očisti, nježno s mokrom vaticom, pa sa suhom dobro obriši, možeš staviti mrvicu bepantena, ali mrvicu, luftaj to mjesto da koža diše, dalje normalno održavaj higijenu, zna se desiti tako na nekim pregibima, pa škicni koji put, niš posebno zabrinjavajuću, sve ok.

renata6
    06. Siječanj 2015. 20:16

Zvrcni ujutro ljekarnu i pitaj sastav te kreme, oni će ti najbolje reći, ako nema odmah na drugu, za ad mora koristiti emolijate, oni najbolje obnavljaju kožu.
    Vidjela sam ga na slikici, ista priča ko i moja curka u tim mjesecima!

Boška2
    06. Siječanj 2015. 21:24

renata

Zvrcni ujutro ljekarnu i pitaj sastav te kreme, oni će ti najbolje reći, ako nema odmah na drugu, za ad mora koristiti emolijate, oni najbolje obnavljaju kožu.
    Vidjela sam ga na slikici, ista priča ko i moja curka u tim mjesecima!

Hvala ti! Ma ti si zakon!!!!

<3<3<3 Karl <3<3<3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI