Mojoj bebi su vidljive kapilarice po obrazima dal je to normalno u prvim mjesecima dok je koza jos tanka?
Mojoj bebi su vidljive kapilarice po obrazima dal je to normalno u prvim mjesecima dok je koza jos tanka?
Mislim da nema brige. I moja je imala tak jako vidljivo i povuklo se s vremenom. Proci ce:)
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Mojoj su poceli zubici izbijat i slini puno pa se sva osipala i ima sitne pristice po bradi. Ugl.samo joj nakapam svog mlijeka i manje je crveno. Tak da nama pomaze.
Ne znam jel se spomnjao u ovoj temi seboroicni dermatitis. Jel necije dijete imalo problema s time i kako ste to i cime lijecili?
Ne znam jel se spomnjao u ovoj temi seboroicni dermatitis. Jel necije dijete imalo problema s time i kako ste to i cime lijecili?
Pedica nam je sad na pregledu rekla da naš malac to ima (mada se te točkice povlače i ponovo pojavljuju). Dala nam je kremu Afloderm dva puta dnevno da mažemo, ali još mu nisam pomazala. Nemam nikakvih iskustva s tim tako da javim što će se događati.
nije li to tzv. tjemenica?
Imao je moj K. Mi smo to riješili sanonsan zaštitnom kremom. Krema je odlična. Nama je ped. rekla bilo koja s panteolom, tu sam dobila od kume, slučajno i pokazala se kao jaako dobra. Karlo je mala buca pa mu je ispod vrata ponekad crveni jer pregib, micanje glavom i slina učine svoje i ja samo s tim namažem i super bude.
Oprostite ako postoji ovakav slucaj vec u temi, ali nemam vremena citati sve postove...naime, moja curka ce uskoro godinu dana i pojavio joj se neki osip po celu i malo po ledima i trbuhu, al drugih simptoma nema. Jede i pije normalno unatoc izbijanju zubica.
Zna li netko kakav je to osip?
Oprostite ako postoji ovakav slucaj vec u temi, ali nemam vremena citati sve postove…naime, moja curka ce uskoro godinu dana i pojavio joj se neki osip po celu i malo po ledima i trbuhu, al drugih simptoma nema. Jede i pije normalno unatoc izbijanju zubica.
Zna li netko kakav je to osip?
Da nije neka alergija na hranu, jel popapala nešto takvog? Mislim ako nema inače problema s kožom onda je reakcija na nešto! E, sad je teško skužiti kaj! Jel ju svrbi, jel se grebe, jel imala kakvu virozu nedavno, može biti više stvari!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji