Razmisljala sam o A-derma kremi, ne znam kakva su iskustva..ova linola se pokazala ok, jedino sto je dosta masna pa se teze razmazuje..
a ne znam s cim bi mu prala kosu jer nakon ulja moram oprati s nekim samponom. do sad sam koristila nivea sensitive baby.. mozda isto ne bi bilo lose uzeti a-dermu.. s obzirom da moram cesce prati radi tjemenice... jedino sto su dosta skupi proizvodi.
Razmisljala sam o A-derma kremi, ne znam kakva su iskustva..ova linola se pokazala ok, jedino sto je dosta masna pa se teze razmazuje..
a ne znam s cim bi mu prala kosu jer nakon ulja moram oprati s nekim samponom. do sad sam koristila nivea sensitive baby.. mozda isto ne bi bilo lose uzeti a-dermu.. s obzirom da moram cesce prati radi tjemenice… jedino sto su dosta skupi proizvodi.
Mi smo na A-dermi, super sam zadovoljna, jesu skupi ali evo mojoj maleckoj pomaže, s time da ona je sva u ranama. Znaju ti i oni imati akcije po ljekarnama, pa se nađe za nekih 20kn jeftinije. Mi imamo kremu a kada smo ušli preko pedijatrice u studiju za ad i počeli koristiti njihove proizvode, kad smo kupili kremu dobili smo ulje na poklon i to veliko pakovanje cca 150 ml. Njoj je još uvijek tjemenica,isto ju skidam ali opet dođe, mislim da to ima veze s tim sušenjem kože( ima 5 g) a šampon ti uzmem u dm od Afrodite od lavande, odličan je.
Evo nas je nakon borbe s pronalaskom adekvatne kreme, spasila od eucerina uljna kupka I krema. Suhoca se povukla gotovo u potpunosti. Jos je na nekim zaristima susa koza ali ide na bolje.

14.06.2014. L ♥
Moja danas ima 12 dana i na nosu ima par milija.Da li one prođu same od sebe ili da ih nećim mažemo?
Moja danas ima 12 dana i na nosu ima par milija.Da li one prođu same od sebe ili da ih nećim mažemo?
Ne moras ih s nicim mazat. Produ sami od sebe. :)

14.06.2014. L ♥
Mamice pitanje... Imamo AD i tri dana koristimo la roche-posay kremu,na licu di je bilo jako crveno i suho sada je super samo kad namazem kremu liceko mu se zacrveni. Dali to tako mora biti ili....? A na nogicama je i dalje suha koza nema promjene. Pa ne znam vise da li mu ta krema pomaze ili ne?!
Mamice pitanje… Imamo AD i tri dana koristimo la roche-posay kremu,na licu di je bilo jako crveno i suho sada je super samo kad namazem kremu liceko mu se zacrveni. Dali to tako mora biti ili….? A na nogicama je i dalje suha koza nema promjene. Pa ne znam vise da li mu ta krema pomaze ili ne?!
Mijenjaj kremu, vjerojatno ne odgovara ta njegovom tipu koze.

14.06.2014. L ♥
<3<3<3 Karl <3<3<3
mame mi smo primjetili jedno 4 crvena pristica oko guze i oko njih je crveno redovito mjenjamo pelenu i koristimo pavlovicevu mast,,,,dal da mjenjamo kremu ili kako da se povuku ti pristici?
mame mi smo primjetili jedno 4 crvena pristica oko guze i oko njih je crveno redovito mjenjamo pelenu i koristimo pavlovicevu mast,,,,dal da mjenjamo kremu ili kako da se povuku ti pristici?
Stavi malo bepantena, to je od pelene, proći će.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji