Razmisljala sam o A-derma kremi, ne znam kakva su iskustva..ova linola se pokazala ok, jedino sto je dosta masna pa se teze razmazuje..
a ne znam s cim bi mu prala kosu jer nakon ulja moram oprati s nekim samponom. do sad sam koristila nivea sensitive baby.. mozda isto ne bi bilo lose uzeti a-dermu.. s obzirom da moram cesce prati radi tjemenice... jedino sto su dosta skupi proizvodi.
Evo nas je nakon borbe s pronalaskom adekvatne kreme, spasila od eucerina uljna kupka I krema. Suhoca se povukla gotovo u potpunosti. Jos je na nekim zaristima susa koza ali ide na bolje.
14.06.2014. L ♥
Moja danas ima 12 dana i na nosu ima par milija.Da li one prođu same od sebe ili da ih nećim mažemo?
Mamice pitanje... Imamo AD i tri dana koristimo la roche-posay kremu,na licu di je bilo jako crveno i suho sada je super samo kad namazem kremu liceko mu se zacrveni. Dali to tako mora biti ili....? A na nogicama je i dalje suha koza nema promjene. Pa ne znam vise da li mu ta krema pomaze ili ne?!
<3<3<3 Karl <3<3<3
mame mi smo primjetili jedno 4 crvena pristica oko guze i oko njih je crveno redovito mjenjamo pelenu i koristimo pavlovicevu mast,,,,dal da mjenjamo kremu ili kako da se povuku ti pristici?
Sortiraj odgovore
Najstariji