Mamice, molim iskustva, savjete... Malac ima 3,5 mjeseca. Jučer ujutro mu je iza oba uha izbio nekakav osip, kao sitni crvenkasti prištići (ali ne osjete se pod prstima). Do navečer se osuo sav, sve osim nogu i obraza. Jutros ima i po obrazima. Nema temperaturu uopće, tu i tamo zna malo biti cendrav i nervozan ali prođe ga. I ima nekakav proljev. Boja nekad bude zlatna, nekad zelena. Zna li koja možda šta je to?? Čitala sam po netu o tim osipima i može bit svašta... :/ Mi smo u njemačkoj tak da nemam pojma šta se tu koristi za takve stvari. A idemo kod pedijatra sutra ili prekosutra zbog cijepljenja...
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Jel bebice mogu smetati prištići koje dobiju od sline? Moj je počeo malo više sliniti, gura rukice u usta i primjetila sam da mu se znaju napraviti na obraščićima kao sitni prištići... Namažem ih navečer prije spavanja malo s kremicom i većinom prođu do ujutro, ali ne znam ima li uopće potrebe za tim... osjete li ih oni uopće?
Krešimir 19.08.2014. <3
ne znam gdje bih postavila pitanje pa cu ovdje, kada pocinje opadati kosa bebama i kako tece taj proces obnove, ispadne li sva odjenom pa su mali celavci ili se postepeno obnavlja?
naime. nas mali cupavac ima 3 mjeseca i skuzila sam na plahti dosta kosice, a cak se na mjestima na glavici vidi da je fali je li normalno da tako rano pocne opadati?
Sortiraj odgovore
Najstariji